27 mai 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Ariston Pro 1 Eco 50L este un boiler electric cu acumulare, foarte practic si eficient in locuintele unde apa calda reprezinta o reala problema. Face fata cu succes oricaror conditii, dar mai multe detalii vom discuta imediat in cadrul acestui material.

Boilerul electric Ariston Pro 1 Eco 50L are o capacitate de 50 d litri si poate aduce apa la o temperatura cuprinsa intre 15-65 de grade Celsius in 89 de minute. Este un produs fabricat in Italia, realizat din materiale de calitate, pregatit sa furnizeze mai multa apa calda decat o fac incalzitoarele standard cu acelasi volum.

Datorita tehnologiei Water Plus asigura performante ridicate. Aceasta mentine apa rece in partea inferioara a rezervorului, reducand astfel amestecarea cu apa calda acumulata. Astfel, asigura cu pana la 16% mai multa pa calda disponibila.

Functia Eco Evo actionata de CoreTECH are capacitatea de a memora obiceiurile zilnice si furnizeaza apa calda atunci cand aveti nevoie. Economiseste astfel pana la 14% din consumul energetic.

Tehnologia Titanshiled asigura o durata de viata mai mare boilerului si performante constante in timp. Suprafata interioara a incalzitoarelor Lydos este echipata cu dubla protectie impotriva coroziunii gratie proprietatilor naturale ale titanului impreuna cu anod de magneziu de mari dimensiuni. Gratie proprietatilor unice, se creeaza o bariera minerala impotriva calcarului, titanul producand in mod natural o pelicula de dioxid ce impiedica formarea calcarului pe suprafata interioara a rezervorului.

Produsul vine la pachet impreuna cu o consola, supapa de siguranta, cablu si stecher.

Dimensiunile acestuia sunt de 47 cm adancime, 55.3 cm inaltime si 45 cm latime, avand o greutate de 16 kg.

Verifica oferta actuala!

Concluzii si Pareri de la clienti

Ariston Pro 1 Eco 50L poate fi o solutie foarte buna prin care sa va bucurati de apa calda oricand doriti atat la bucatarie, cat si/sau la baie. Cumparatorii sunt foarte incantati de acest boiler si confirma faptul ca este intr-adevar ceea ce aveau nevoie. Incalzeste foarte bine si rapid apa, furnizeaza o cantitate de apa suficient de mare si este neasteptat de economic si silentios. Din punctul lor de vedere, au facut o alegere excelenta al carei raport calitate/pret este unul foarte bun. 

Review pe scurt: Ariston Pro 1 Eco 50L

9.8

Calitate

9.8/10

Rezistenta

9.9/10

Pret

9.8/10

Aspect

9.7/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Randament bun
  • Incalzire rapida
  • Silentios si economic
  • Functii moderne

Argumente CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *