22 mai 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Robinetul electric pentru incalzit apa instant Instant SIKS este  o solutie foarte practica ce va poate ajuta sa beneficiati de apa calda oricand aveti nevoie. Dar pentru inceput, va recomandam sa urmariti materialul pe care l-am pregatit unde va vom oferi toate informatiile necesare.

Robinetul Instant SIKS permite incalzirea instantanee a apei fiind o solutie excelenta pentru locuinte, dar si case de vacanta, garaje, ateliere si asa mai departe. Reuseste sa incalzeasca apa in doar 5 secunde, iar temperatura acesteia va fi afisata pe display LCD de care dispune. Poate atinge o temperatura maxima de 60 de grade Celsius.

Este foarte usor de montat si de folosit fiind potrivit atat pentru chiuvete simple, cat si pentru chiuvete duble. Are o putere maxima de 3000 W si se monteaza pe chiuveta. Temperatura apei poate fi reglata, iar robinetul include protectie electrica anti-scurgere. Poate incalzi un flux de apa de 2.5 litri pe minut. Se poate roti la un unghi de 360 de grade si dispune de pipa pivotanta.

Prezinta factor de protectie IPX4 si este fabricat din material ABS si otel inxoidabil.

Verifica oferta actuala!

Concluzii si Pareri de la clienti

Robinetul electric pentru incalzit apa instant Instant SIKS este un dispozitiv de foarte mare folos si cu o eficienta crescuta. Actualii cumparaotri sunt extrem de incantati de el si confirma faptul ca face ceea ce promite. Incalzeste bine si usor apa, functioneaza excelent si consuma foarte putina energie electrica. Pentru ei a fost o reala surpriza placuta, pe care o recomanda si altor utilizatori, apreciind raportul calitate/pret foarte bun.

Recenzii pe scurt: Robinet electric SIKS

9.6

Calitate

9.5/10

Rezistenta

9.7/10

Pret

9.6/10

Aspect

9.5/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Usor de montat
  • Incalzire rapida a apei
  • Economic
  • Design placut

Argumente CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *