22 aprilie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Bosch BHN20110

Bosch BHN20110 este un aspirator de mana foarte practic si compact, care te ajuta sa tii din scurt curatenia in casa oricand ai nevoie, fiind extrem de usor de folosit datorita faptului ca nu are fir si are o greutate de doar 1,4kg.

Durata de functionare a aspiratorului este de 16 minute, suficienta pentru a aspira in locurile doriti in casa, pe parcursul a doua sau chiar trei zile. Aspiratorul Bosch BHN20110 este dotat cu un circuit de filtrare High AirFlow System, ce asigura o performanta inalta de aspirare, chiar si in cele mai inaccesibile colturi din casa cu ajutorul duzei speciale.

Filtrul este lavabil iar recipientul pentru praf se poate goli si curata foarte usor, printr-o simpla clatire.

Bosch BHN20110 se poate folosi cu usurinta si pentru a aspira masina, facandu-si treaba cu brio si aspirand la fel de bine ca un aspirator clasic.

Pareri de la clienti

Clientii sunt multumiti de noul model de aspirator de mana Bosch BHN20110 si afirma ca este util pe parcursul a 3-4 zile, fara a-l reincarca. Deasemenea acestia lauda raportul calitate-pret, precum si silentiozitatea aparatului, ceea ce poate constitui un factor important atunci cand doresti sa aspiri la ore tarziu sau dimineata devreme, fara a deranja pe nimeni.

Concluzii autor

Suntem de parere ca Bosch BHN20110 poate fi un aspirator util in casa fiecarei familii, mai ales daca vrei sa tii curatenia din scurt si sa folosesti aspiratorul clasic mai rar. Aspira la fel de bine si este mult mai comod, datorita greutatii dar si faptului ca nu are fir.

9.3

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.4/10

Pret

9.2/10

Design

9.3/10

Argumente PRO

  • Filtru lavabil
  • Autonomie suficienta
  • Aspirator fara fir

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *