15 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Flash Deals doar la eMAG!

 

Congelator Whirlpool AFB601AP

Whirlpool AFB601AP este un congelator compact si foarte silentios, pe care il puteti folosi pentru a congela alimentele si a le depozita pe o perioada indelungata de timp, avand in acelasi timp un consum de energie electrica redus.

Clasa de eficienta energetica A+ va permite sa va bucurati de cele mai bune rezultate ale congelatorului la un consum minim de curent. Usile congelatorului sunt reversibile, astfel ca puteti sa il pozitionati oriunde doriti in casa, fara a va incomoda in vreun fel atunci cand le deschideti.

Cele patru sertare va pot asigura spatiu suficient pentru a depozita alimentele dorite, cu un volum total net de pana la 88l. Astfel puteti sa congelati cu succes pana la 8 kg de alimente in decurs de 24h.

Pareri de la clienti

Clientii sunt incantati de modul in care congelatorul Whirlpool AFB601AP se prezinta, de faptul ca este foarte silentios si ca pastreaza alimentele in stare buna pe o perioada mare de timp. Deasemenea acestia se declara multumiti de raportul calitate pret, precum si de utilitatea aparatului frigorific Whirlpool AFB601AP.

Concluzii autor

Consideram ca Whirlpool AFB601AP poate fi alegerea perfecta pentru dvs, atat datorita pretului foarte bun cat si a marcii consacrate. Numarul mare de clienti multumiti care au cumparat acest aparat frigorific intareste aceasta afirmatie.

9.3

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.3/10

Pret

9.3/10

Design

9.1/10

Argumente PRO

  • Pret mic
  • Clasa energetica A+
  • Sertare transparente

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *