22 aprilie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Rowenta Compact Power RO3798

Rowenta a mentinut mereu standardele cele mai ridicate in ceea ce priveste produsele brandului, astfel ca nici Rowenta Compact Power RO3798 nu face rabat de la aceste lucruri, fiind un aspirator fara sac extrem de bun si eficient in orice casa.

Rowenta Compact Power RO3798 are cele mai bune rezultate in ceea ce priveste performanta de aspirare, emisia de praf sau eficienta energetica. Aspirare excelenta este asigurata de un cap de inalta performanta, precum si de sistem avansat mono-ciclonic cu nivel ridicat de separare a prafului din aerul aspirat. Datorita celor doua filtre cu care este dotat, aspiratorul poate retine cu usurinta chiar si cele mai mici particule de praf din aer.

In ceea ce priveste eficienta energetica, datorita motorului cu un consumul de doar 750W puteti sa va bucurati de aceeasi performanta de aspirare cu mai putin curent electric consumat. De retinut faptul ca motorul este unul silentios, fapt ce se datoreaza sistemului de reducere al zgomotului cu care este dotat acest model de aspirator.

Rowenta Compact Power RO3798 vine la pachet cu o serie de accesorii foarte utile pe multi suprafete cat si pe cele mai dificile locuri de curatat din casa: duza 2 in 1 pentru spatii inguste perie clasica cu 2 pozitii, duza tapiterie, duza parchet, perie Mini Turbo.

Lungimea cablului de 6,2m va asigura o raza de actiune de pana la 8,8m, putand astfel sa aspirati continuu fara a fi nevoie sa alimentati de la alta priza aspiratorul.

Pareri de la clienti

Clientii care au cumparat aspiratorul fara sac Rowenta Compact Power RO3798 se declara super multumiti de achizitia facuta si afirma ca este foarte util in casa, chiar si in ore tarzii din noapte, fara a deranja vecinii. Deasemenea acestia lauda filtrul din spuma, care este lavabil, precum si sistemul de colectare al prafului,care este foarte usor de curatat.

Concluzii autor

In concluzie raportul calitate pret al acestui model este foarte bun, trebuind sa tinem cont ca o astfel de investitie se merita in orice casa. Rowenta Compact Power RO3798 va fi cu siguranta un model de top in acest an si va asigura curatenie impecabila in multe  case!

9.4

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.5/10

Pret

9.1/10

Design

9.5/10

Argumente PRO

  • Aspirare fara sac
  • 2 filtre
  • Zgomot redus
  • Eficienta energetica

Argumente CONTRA

  • Greutate 5,9kg

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *