24 iulie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Daewoo RCC-164R

Va doriti un aspirator puternic la un pret foarte mic? Atunci Daewoo RCC-164R este modelul perfect de aspirator pe care il cautati datorita sistemului ciclonic cu care este inzestrat, care face posibila reducerea costurilor cu consumabilele.

Daewoo RCC-164R este dotat cu un filtru HEPA care retine si cele mai mici particule de praf, lasand in urma un aer curat si lipsit de praf. Aspiratorul este foarte compact, ceea ce va permite sa il pozitionati foarte usor prin spatii inguste si sa il manevrati cu usurinta. Deasemenea furtunul rotativ la 360 de grade va usureaza munca de aspirare, fiind incredibil de practic in orice imprejurare.

Capacitatea de colectare este de 1.5l, ceea ce este mai mult decat suficient pentru un astfel de tip de aspirator, putand sa aspirati lejer toata casa fara a se umple de praf.

Pareri de la clienti

Clientii care au achizitionat Daewoo RCC-164R se declara multumiti de achizitia facuta, avand in vedere utilitatea produsului, cat si raportul calitate pret deloc de neglijat. Cu un buget redus poti avea un aspirator care sa isi faca treaba pentru care a fost conceput, aceea de a lasa in urma suprafete curate, lipsite de praf.

Concluzii autor

In concluzie, credem ca este un aspirator fara sac bun la un pret corect pe care puteti sa il achizitionati fara probleme. Isi va face treaba in orice conditii si credem ca nu veti regreta alegerea facuta.

9.2

Calitate

9.1/10

Fiabilitate

9.0/10

Pret

9.5/10

Design

9.2/10

Argumente PRO

  • Putere aspirare buna
  • Dimensiuni compacte
  • Filtru HEPA
  • furtun rotativ 360

Argumente CONTRA

  • eficienta energetica F

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *