15 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Flash Deals doar la eMAG!

 

Aspirator fara sac Star-Light ACTY-718R

Aspiratorul fara sac Star-Light ACTY-718R estel cel mai nou model al brandului Star-Light, fiind ideal pentru aspirarea pe multi suprafete in orice casa. Cu un design futurist si o putere de 700W, Star-Light ACTY-718R poate sa devina un ajutor de nadejde in casa, fiind si usor de manevrat sau depozitat.

Recipientul de colectare a prafului este foarte generos, avand o capacitate de 1.8 l, suficienta pentru a aspira toata casa, indiferent de marime iar variatorul de putere va permite sa schimbati puterea de aspirare folosita, in functie de nevoile fiecarui colt din casa.

Star-Light ACTY-718R este un aspirator fara sac dotat cu un filtru HEPA de inalta calitate, ceea ce va garanteaza ca in urma aspirarii, aerul va fi mai curat si mai sanatos, fiind filtrat de cele mai mici particule de praf sau alergeni.

Pareri de la clienti

Clientii care au achizitionat acest aspirator Star-Light ACTY-718R cred ca este o achizitie excelenta, avand in vedere raportul calitate-pret cat si modul in care aparatul se comporta atunci cand este pus la treaba. Deasemenea acestia lauda faptul ca este foarte usor de curatat, in cateva secunde golind si clatind recipientul de colectare a prafului.

Concluzii autor

Personal consider ca Star-Light ACTY-718R este un aspirator ideal pentru cei care nu dispun de un buget considerabil pentru un astfel de electrocasnic, raportul calitate-pret fiind excelent. Mai mult decat atat, aspiratorul se comporta exact ca si celelalte aparate brand, dar care sunt mult mai scumpe.

9.4

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.3/10

Pret

9.6/10

Design

9.3/10

Argumente PRO

  • Pret mic
  • Filtru HEPA
  • Tub telescopic
  • Recipient 1.8l

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *