15 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Flash Deals doar la eMAG!

 

Euforia

Dintr-un living modern si spatios, nu ar trebui sa lipseasca coltarul extensibil Euforia, care va contribui la aspectul deosebit al incaperii, fiind un model foarte practic. Cu siguranta, atunci cand ati avut musafiri s-a pus problema, unde vor dormi? Acum ai solutia, apeland la acest coltar care poate deveni un pat foarte confortabil!

Coltarul Euforia este prevazut cu un desgin absolut deosebit, avand o constructie solida in care predomina lemnul masiv, astfel incat va fi rezistent pentru utilizarile de zi cu zi.

Fiind extensibil, vei putea dormi fara probleme pe el. Mai mult decat atat, este foarte confortabil, de multe ori, mai confortabil decat salteaua de pe pat.

Un alt aspect care merita precizat este lada de depozitare. Consider ca a fost foarte bine gandita, pentru ca in interiorul sau vei putea aseza cearceafuri, paturi sau perne.

Este prevazut cu 5 locuri.

Tapiteria este realizata din material textil, la fel si bratele coltarului. Dupa cum am mai precizat, cadrul este realizat din lemn masiv.

Coltarul prezinta o lungime de 300 cm, latime de 200 cm si inaltime de 76 cm.

Pareri de la clienti

Persoanele care au achizitionat deja acest coltar se declara absolut multumiti. Sutin ca prezinta un design cu totul modern, dar si rezistenta pe termen lung. Sunt de parere ca este o investitie excelenta si considera raportul calitate/pret avantajos.


Concluzii autor

Coltarul Euforia poate fi o alternativa foarte buna de luat in calcul, pe care sa il amplasezi intr-un living modern si destul de spatios. Dispune de un design placut si ofera un confort pe masura. Aici poti vizualiza si o oferta de pret atractiva.

9.2

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.2/10

Pret

9.0/10

Design

9.4/10

Argumente PRO

  • design deosebit
  • lada de depzitare
  • perne incluse
  • extensibila

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *