23 februarie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Bicicleta electrica 2Drive poate fi o alternativa eficienta pentru a ajunge mai repede la serviciu sau pentru o plimbare placuta in aer liber, fara sa depui un efort intens. De multe ori,  chiar si bicicleta clasica s-a dovedit a fi o metoda mai buna pentru a scuti timp in comparatie cu masina in conditiile unui trafic mult prea aglomerat. Din punctul meu de vedere, o bicicleta electrica ar putea constitui cea mai buna solutie in multe situatii, preponderent in orase mari si foarte aglomerate.

Bicicleta 2Drive a fost special oncenputa pentru deplasarile in oras sau chiar pe drumuri neasfaltate. Este foarte confortabila si usor de condus. Prezinta o autonomie de aproximativ 35 km/h, in functie de modul utilizat, dar si in functie de conditiile de pe drum si greutatea utilizatorului. Pentru o incarcare completa are nevoie de numai 3 ore.

Nu este nevoi sa depui efort pentru a pedala, fiindca exista modul full electric, care te va ajuta sa te deplasezi doar apasand un buton. Practic aceasta presupune trei moduri de operare: modul full electric despre care am amintit anterior, modul asistat electric ce vizeaza pornirea motorului doar in momentul in care sunt actionate pedalele si, desigur, modul bicicleta obisnuita. Atunci cand ai chef, poti sa o pedalezi asemenea unei biciclete normale, iar atunci cand esti obosit este suficient sa setezi modul full electric.

Un alt element interesant la acest model se refera la existenta portului USB prin care poti incarca telefonul mobil. In plus, se poate plia, astfel ca se va face destul de mica incat sa poti urca in mijloacele de transport in comun fara sa ocupi foarte mult spatiu.

Bicicleta electrica 2Drive poate ajunge la o viteza de pana la 25 km/h. Este dechipata cu trei roti de 14 inch si nu lipseste din dotare nici claxonul, foarte util in evitarea multor situatii nedorite. Greutatea maxima pe care o poate sustine este de 120 de kg.

Dimensiunile acestei biciclete sunt de 130 x 93 x 35 cm, avand o greutate de 17 kg.

Pareri de la clienti

Clientii sunt foarte incantati de aceasta bicicleta cu adevarat ingenioasa si sustin ca pentru multi dintre ei a constituit cea mai buna alternativa si mult mai rapida decat masina personala. Din pacate, traficul este tot mai sufocat de masini, asa ca nu le-a ramas decat sa gaseasca alta optiune mai avantajoasa. In plus, sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

Concluzii autor

Daca recomand bicicleta electrica 2Drive? Ei bine, da, cu siguranta te poate ajuta in foarte multe circumstante, iar faptul ca se pliaza si poate fi luata in metrou sau in autobuz fara sa incomodezi pe cei din jur reprezinta un mare  avantaj. Timpul de incarcare al acumulatorului este si el rezonabil, astfel ca in cazul in care optezi sa mergi chiar si la serviciu cu ea, odata ce ai ajuns acolo o poti reincarca.

Review pe scurt: Bicicleta electrica 2Drive

9.7

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

9.8/10

Pret

9.5/10

Design

9.6/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Reincarcare rapida a bateriei
  • Pliabila
  • Deplasare rapida
  • Autonomie de 35-40 km

Argumente CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *