22 aprilie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Bionaire BFH003X-01

Bionaire BFH003X-01 este un aparat mic si practic, potrivit pentru incaperi de dimensiuni reduse.  Poate fi o alternativa chiar si la birou, pretul de achizitie fiind accesibil cam tuturor bugetelor.

Aeroterma Bionaire BFH003X-01 are o putere de 2200 W si este prevazuta cu doua trepte de putere pe care le poti ajusta dupa bunul plac. Termostatul de camera reglabil te ajuta sa mentii o temperatura constanta in camera, dar si obtinerea de economii cu energia electrica. Volumul incaperii recomandat este de 30 mc, ceea ce inseamna o suprafata de 12 mp, pentru o inaltime standard de 2.5 m.

Totodata, putem spune despre aceasta aeroterma ca este un aparat sigur prevazuta termostat de siguranta si protectie impotriva inghetului.

Dimensiunile aparatului sunt de 26.5 x 16.6 x 33.8 cm (l x L x A) si cantareste 2 kg.

Pareri de la clienti

Utilizatorii sunt de parere ca este o alternativa rezonabila, in masura in care reuseste sa isi faca treaba decent. In plus, gratie dimensiunilor reduse, ii vei gasi locul rapid oriunde. Acestia sunt de parere ca raportul calitate/pret este rezonabil.


Concluzii autor

Bionaire BFH003X-01 este o aeroterma ieftina si practica, ce asigura strictul necesar. Poate fi accesibila si bugetelor mai mici, iar aici poti vizualiza oferta curenta.

8.8

Calitate

8.3/10

Fiabilitate

9.2/10

Pret

8.9/10

Design

8.8/10

Argumente PRO

  • dimensiuni reduse
  • design placut
  • pret mic

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *