27 mai 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

TESY HL-202 H

TESY HL-202 H este o aeroterma interesanta, ce poate fi folosita atat in sezonul rece, cat si in sezonul cald. Poti apela la ea atat pentru uz casnic, cat si folosita la birou. Dat fiindca ca este destul de mica, ii vei gasi foarte rapid locul.

Aeroterma TESY HL-202 H are o putere de 2000 W si este prevazuta cu doua trepte de putere pe care le vei regla in functie de necesitate: 1000 W si 2000 W. Este potrivita pentru incaperi cu un volum de pana la 36-42 mc.

Gratie termostatului de camera reglabil, poti seta un anumit nivel de temperatura pe care sa il mentina constant, timp in care vei reusi sa obtii si economii cu energia electrica.

Este un aparat sigur fiind dotat cu termostat de siguranta, protectie anti-inghet si protectia impotriva supraincalzirii.

Gratie indicatorului luminos de functionare, vei sti intotdeuana cand aparatul functioneaza sau cand este in standby.

Interesant este si faptul ca poate fi folosit in sezonul cald pe post de ventilator, prin urmare, poate fi folosit in ambele sezoane.

Dimensiunile acesutia usnt de 26 x 11 x 24.5 cm (l xL x A) si cantareste 1.15 kg.

Pareri de la clienti

Clientii sunt de parere ca este un aparat ieftin si practic, despre care pot spune ca isi face treaba in parametrii optimi. De asemenea, acestia adauga faptul ca zgomotul produs nu este deranjant, iar faptul ca poate fi folosit si in sezonul cald constituie un avantaj. Totodata, sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.


Concluzii autor

Aeroterma TESY HL-202 H este o alternativa foarte ieftina care iti poate readuce confortul termic. Acest mic aparat s-a dovedit a fi neasteptat de eficient si poti apela la el chiar si la serviciu. In plus, pretul de achizitie este foarte accesibil, iar o oferta in acest sens poti viziona aici.

9

Calitate

8.6/10

Fiabilitate

9.3/10

Pret

9.3/10

Design

8.8/10

Argumente PRO

  • pret mic
  • dimensiuni reduse
  • potrivit atat pentru sezonul rece, cat si pentru sezonul cald

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *