16 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Flash Deals doar la eMAG!

 

Philips Daily Collection HR2052/00

Un blender este genul de aparat intotdeauna util in orice bucatarie, indiferent ca obisnuiesti sa gatesti frecvent sau doar ocazional. Cu atat mai mult daca gasesti rar sau nu dispui de un buget prea mare, iti recomandam blender-ul Philips Daily Collection HR2052/00 despre care vei afla tot ceea ce te intereseaza in cadrul acestui articol.

Blender-ul LG F4JTY0W detine o putere de 350 W, amestecul fiind unul foarte fin, potrivit pentru a pregati smoothie-uri delicioase, sosuri sau poti zdrobi chiar si gheata.

Prezinta lama din otel inoxdiabil de 4 stele, potrivita pentru o amestecare cat mai eficienta. Lama ava reusi sa taie si amestece atat ingredientele moi, cat si cele tai pentru un amestec cat mai omogen.

Inregistreaza o capacitate de 1.24 litri si detine o singura treapta de viteza si functia Turbo.

Este prezent sistemul anti-alunecare pentru o stabilitate foarte buna, dar si sistem de siguranta pentru a fi pe deplin protejat.

Bolul aparatului este realizat din plastic.

Pareri de la clienti

Clientii sunt cat se poate multumiti de aparat fiindca functioneaza foarte bine si se intretine extrem de usor. De asemenea, este usor de utilizat, iar cana detine o capacitate suficient de mare. De asemenea, considera raportul calitate/pret excelent.


Concluzii autor

Un blender va fi intotdeauna bine venit in orice bucatarie, prezenta sa fiind chiar obligatorie mai ales atunci cand ai si copii. Blender-ul Philips Daily Collection HR2052/00 este un aparat foarte eficient, dar si accesibil, care te va ajuta foarte mult in bucatarie. Totodata, poti verifica aici si o oferta de pret foarte interesanta.

9

Calitate

9.0/10

Usurinta in folosire

9.3/10

Fiabilitate

9.2/10

Pret

8.9/10

Design

8.8/10

Argumente PRO

  • usor de utilizat
  • usor de curat
  • pret accesibil

Argumente CONTRA

  • bol din plastic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *