24 iulie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Philips Daily Collection HR2105/60

Inca nu ti-ai achizitionat un blender? Te sfatuim sa nu mai stai pe ganduri si sa te orientezi neaparat asupra unui model. Suntem aici sa iti oferim o mana de ajutor, pentru ca decizia ta sa fie cat mai simpla. Iti prezentam de fiecare data intr-un mod cat se poate de obiectiv produsele care te intereseaza, iar astazi i-a venit randul blender-ului Philips Daily Collection HR2105/60.

Din punct de vedere estetic, aparatul este foarte simpatic, avand carcasa complet violet. Central, se afla butonul rotativ de unde vei selecta viteza dorita. Este un aparat destul de mic, incat sa ii gasesti foarte usor locul in bucatarie.

Philips Daily Collection HR2105/60 inregistreaza o putere de 400 W si o capacitate de 1.25 litri. Motorul este unul suficient de puternic pentru a obtine un amesc omogen si delicat.

Detine doua trepte de viteza si functia Turbo, pe care le vei selecta in functie de situatie si preferinte, prin intermediul butonului rotativ.

Vei recunoaste foarte usor atunci cand aparatul va fi blocat, pentru a fi utilizat in maxima siguranta.

Dispune de sistem de stocare al cablului, pentru a nu ocupa spatiu inutil in bucatarie, iar incaperea va fi mereu ordonata.

Toate piesele detasabile ale acestui aparat pot fi spalate chiar si in masina de spalat vase.

Pareri de la clienti

Clientii sunt foarte incantati de produs, pe care l-au testat in diverse ipostaze, pentru supe creme, shake-uri, pisarea biscuitilor si asa mai departe, iar aparatul s-a descurcat excelent. In plus, sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.


Concluzii autor

Philips Daily Collection HR2105/60 este un blender practic, ce ofera o eficienta ridicata, facand fata tuturor tipurilor de situatii. Se descurca excelent, iar clientii curiosi din fire l-au testat in diverse ipostaze. Aici poti verifica mai multe detalii si o oferta de pret interesanta.

9.2

Calitate

9.3/10

Usurinta in folosire

9.4/10

Fiabilitate

9.4/10

Pret

8.9/10

Design

9.0/10

Argumente PRO

  • usor de utilizat
  • bol din sticla
  • sistem de stocare a cablului
  • piese compatibile cu masina de spalat vase

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *