22 aprilie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Ariston Pro R 100 EU

Cand apa calda reprezinta o problema cu care va confruntati frecvent, boilerul electric reprezinta o solutie excelenta. Acesta imbraca forma unui rezervor, fiind realizat din diferite metale, ce deserveste in stocarea apei incalzite, provenita de la instalatia de apa rece.  Ariston Pro R 100 EU este un exemplu foarte eficient despre care vom discuta in continuare. Are capacitatea de a incalzi si de a mentine apa la o temperatura ridicata.

In prezent, pe piata exista diverse varianta de boilere cum ar fi cele electrice cu acumulare ce ofera o capacitate ce alterneaza intre 10 si 150 litri, care la randul lor se impart in boilere pe combustibil solid si boilere pe baza de gaz. Un boiler electric poate fo montat atat in apartamente, cat si la casa.

In momentul in care decizi ca este necesara achizitionarea unui boiler electric, trebuie sa iei in calcul numarul de locuri din locuinta, volumul de apa calda si gradul de izolare al rezervorului, care sa nu permita pierderea de energie.

Ariston Pro R 100 EU dispune de o putere de 1800 W si o presiune de 0.8 Mpa. Volumul total este de 100 litri, astfel ca va fi capabil sa asigure apa calda pentru trei persoane in trei puncte de consum.

Boilerul este prevazut cu termostat cu supapa de siguranta bipolara, un termometru optimizat, o cantitate generoasa de A.C.M, un anod de magneziu supradimentionat si cu izolatie marita din poliuretan.

Dimensiunile acestuia sunt de 91.3 x 45 x 48 cm (l x L x A) si cantareste 25.5 kg.

Pareri de la clienti

Cumparatorii sunt incantati de alegerea facuta si sustin ca acest boiler, pentru ei, a fost solutia ideala. Aveau aceeasi problema – lipsa apei calde sau probleme in furnizarea apei calde, asa ca au decis sa comande acest boiler si nu regreta nicio clipa alegerea facuta. Este un produs pe masura asteptarilor si apreciaza raportul calitate/pret foarte avantajos.


Concluzii autor

Nu putine sunt locuintele in care apa calda este un lux, iar acest lucru este total eronat. Apa calda este o necesitate, iar daca inca nu dispui de ea, iti recomandam cu incredere boilerul  Ariston Pro R 100 EU. Esti responsabil sa iti asiguri cele mai bune conditii si cu siguranta nu vei regreta alegerea facuta. Aici poti fi la curent si cu oferta de pret actuala.

9

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.3/10

Pret

8.9/10

Design

8.9/10

Argumente PRO

  • eficienta ridicata
  • usor de montat

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *