14 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

 

Liebherr Confort CTP2921

Nu stiu cat de cunoscut va suna marca Liebherr, insa cert este ca produsele lor sunt destul de accesibile, pentru orice buzunar. Liebherr Confort CTP2921 este un frigider ieftin si incapator, ce poate fi varianta ideala pentru inlocuirea vechiulor frigidere.

Liebherr Confort CTP2921 este un frigider cu doua usi ce inregsitreaza o capacitate totala de 272, impartita intre frigider – 220 litri si congelator 52 litri.

Dispune de sistem de racire Smart Frost care are rolul de a diminua aparitia depunerilor de gheata sau a picaturilor de apa rezultate in urma condensului. Nu va fi nevoie sa decongelezi des aparatul, dar nici nu poate fi comparat cu sistemele No Frost.

 Frigiderul se afla in partea de jos si prezinta o compartimentare destul des simpla. In partea de jos, se afla un compartiment inchis, unde vei putea depozita fructele si legumele. In partea de sus, exista 4 rafturi din sticla securizata, iar pe usa frigiderului vei gasi 4 suporturi din plastic unde vei putea depozita alimente de mici dimensiuni.

Congelatorul se afla in partea de sus si dispune de un singur compartiment.Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 4 kg.

Frigiderul este prevazut cu suport pentru sticle, suport pentru oua si tava pentru gheata.

Masoara 157.1 x 55 x 63 cm (l x L x A) si cantareste 61.5 kg.

Autonomia frigiderului este de 24 de ore, in tot acest timp, in cazul unei pene de curent, nu ai de ce sa iti faci griji.

Pareri de la clienti

Cumparatorii sunt multumiti de acest aparat si declara ca este suficient de incapator si consuma foarte putina energie electrica. Organizarea este una destul de buna, iar in ansamblu considera raportul calitate/pret excelent.


Concluzii autor

Liebherr Confort CTP2921 este un frigider practic si util in orice bucatarie, care i-a surprins chiar si pe cumparatori in mod placut. Raceste eficient, este suficient de incapator, iar interiorul este destul de bine organizat. In plus, vine la pachet cu o oferta de pret foarte avantajoasa pe care o poti vizualiza aici.

8.8

Calitate

8.5/10

Fiabilitate

9.3/10

Pret

9.0/10

Design

8.5/10

Argumente PRO

  • organizare buna
  • volm generos
  • pret mic

Argumente CONTRA

  • lipsa functii performante

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *