22 aprilie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Bosch GlassVAC este un aspirator de geam foarte eficient si deosebit de util, cu ajutorul caruia, chiar putem obtine geamuri foarte bine lustruite. Este un aparat usor de folosit, care ne usureaza munca in mod considerabil, insa as vrea sa atrag atentia asupra unui aspect, inca de la inceput. Daca avem geamuri extrem de murdare, pline de praf si asa mai departe, va trebui curatata murdaria, dupa care putem pune la treaba acest aparat care va lustrui impecabil geamurile.  Este ideal mai ales pentru geamurile foarte mari, oglinzi si, de ce nu, isi face treaba foarte bine si pe faianta din baie. De asemenea, pentru o eficienta cat mai mare si rezultate pe masura, recomand sa aplicati suficient de multa solutie de geamuri, pentru ca in final, pe suprafata acestora sa nu ramana niciun fel de urme.

Este un aparat foarte usor de folosit si foarte confortabil, mai ales pentru gospodine. Prezinta o duza de aspirare cu lamele de 13.3 cm si tesatura din microfibra aditionala. Inainte de utilizare, aparatul trebuie incarcat pentru a il putea folosi, iar acesta vine la pachet si cu incarcator. In principiu, prezinta o autonomie de aproximativ 30 de minute. Capacitatea de colectare este de 100 de ml. In plus, presupune un mod destul de silentios de functionare.

Dimensiunile produsului sunt de 16.3 cm latime, 20.3 cm inaltime  si 9.6 cm adancime, avand o greutate de 0.7 kg.

Pareri de la clienti

Gospodinele sunt foarte incantate de acest aparat si sustin ca isi face treaba mai bine decat s-ar fi asteptat. Acestea sustin ca pentru a obtine geamuri foarte bine lustruite, secretul consta in cantitatea de detergent de vase folosita. De asemenea, au mai declarat ca este un aparat foarte usor de folosit si de manevrat, iar autonomia este una suficient de mare pentru nevoile lor. Il recomanda cu toata increderea si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Concluzii autor

Bosch GlassVAC este un aparat foarte bun si deosebit de util, care te va ajuta sa obtii mai usor geamuri perfect lustruite. Presupune un mod de functionare extrem de facil, putand fi folosit pe geamuri, oglinda, gresie sau faianta. Isi face treaba impecabil, motiv pentru care il recomand cu toata increderea mai departe.

Review pe scurt: Bosch GlassVAC

9.7

Calitate

9.7/10

Rezistenta

9.8/10

Pret

9.6/10

Design

9.7/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Usor de folosit
  • Lustruieste foarte bine geamurile
  • Maner confortabil

Argumente CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *