22 aprilie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

HECHT 8314 este un aspirator puternic ce asigura o curatare uscata-umeda fiind potrivit pentru mai multe tipuri de suprafete, reprezentand o alternativa potrivita pentru ateliere. Constituie o solutie foarte eficienta, despre care vom discuta in acest material.

Aspiratorul HECHT 8314 este prevazut cu o putere de aspirare de 18 kPa, reusind sa asigure o aspirare optima. Totodata, consumul energetic inregistrat este de 1400 W. Murdaria este colectata intr-un recipient foarte incapator de 30 de litri, reusind sa adune o cantitate mare de murdarie. In momentul in care containerul se umple, orificiul de aspirare se inchide automat, prevenind astfel patrunderea apei in filtrul turbinei. Astfel, utilizatorul nu trebuie sa urmareasca in mod constant daca rezervorul s-a umplut sau nu. Apa murdara este evacuata printr-un orificiu de scurgere. Pe manerul furtunului se afla variatorului de putere ce permite reglarea puterii de aspirare a aparatului.

Datorita filtrului HEPA din dotare, particulele de praf din aer sunt capturate, ulterior, aerul eliminat fiind mai curat. In plus, rotile din dotare il fac un aparat foarte usor de mutat dintr-o parte in alta.

Totodata, HECHT 8314 beneficiaza de un tub telescopic, furtun flexibil, dar si o duza universala si o duza ingusta cu ajutorul careia puteti patrunde si in zonele mai dificil de ajuns. Cablul de alimentare are o lungime de 4 metri. Dimensiunile produsului sunt de 64 cm inaltime si 36 cm latime.

Pareri de la clienti

In general, cumparatorii actuali sunt multumiti de modul de functionare al produsului declarand ca isi face treaba eficient, este foarte flexibil si usor de folosit. Apreciaza existenta filtrului Hepa, dar si a accesoriului pentru spatii inguste cu ajutorul caruia pot patrunde si in zonele mai dificile. Il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

Concluzii autor

HECHT 8314 este un aparat foarte util mai ales in ateliere, ce ofera o curatare optima si o buna flexibilitate. Daca ma raportez si la pretul de achizitie, as putea spune ca este destul de convenabil, in final, produsul merita achizitionat.

 

 

Review pe scurt: HECHT 8314

9.6

Calitate

9.5/10

Rezistenta

9.7/10

Pret

9.5/10

Design

9.6/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Aspirare eficienta
  • Filtru HEPA
  • Accesoriu spatii inguste
  • Rezervor mare

Argumente CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *