16 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Flash Deals doar la eMAG!

 

Bosch MKM6003

Alege de fiecare data electrocasnicele care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale, pentru a fi multumit de deplin. Iar daca inca nu esti convins de ceea ce ti se potriveste cel mai bine, noi suntem aici sa iti oferim ajutorul de care ai nevoie. Iti prezentam in continuare o rasnita de cafea foarte interesanta si eficienta in orice bucatarie – Bosch MKM6003.

Inregistreaza o putere de 180 W si detine o singura treapta de viteza. Capacitatea aparatului este de 75 g.

Cutitele realizate din inox au fost gandite intr-o maniera potrivita pentru o macinare omogena a contintului, oferind un grad fin de macinare.

Aparatul functioneaza in cele mai sigure conditii, astfel ca isi va incepe activitatea doar atunci cand capacul va fi fixat corect.

Este un aparat destul de mic, ce nu va ocupa un spatiu foarte mare in bucatarie. Greutatea sa este de 0.62 kg.

Pareri de la clienti

Clientii sustin ca rasnita macina foarte rapid si bine continutul, este usor de utilizat, dar si de curatat. Au incercat sa macine seminte de in, susan, fulgi de ovaz, caju si multe altele. Considera raportul calitate/pret bun.


Concluzii autor

Rasnita Bosch MKM6003 este un aparat accesibil, foarte practic si eficient in orice bucatarie. Poti macina cafea, zahar, seminte de in, fulgi de ovaz si asa mai departe, astfel ca ii vei gasi intrebuintarea chiar daca nu obisnuiesti sa consumi cafea. In plus, aici poti verifica o oferta de pret foarte avantajoasa.

9.1

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.0/10

Pret

8.8/10

Design

9.3/10

Argumente PRO

  • putere mare
  • usor de curatat
  • silentioasa

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *