15 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Flash Deals doar la eMAG!

 

Bosch PWS 750

Bosch PWS 750 este un polizor unghiular foarte sigur si usor de manevrat, cu o putere de 750W si o viteza de rotatie de 12000 rpm. Ergonomic, compact, manevrabil, versatil si flexibil, acesta este ideal pentru lucrari de tip taiere, debitare, slefuire si periere pe materiale precum metalul, placile ceramice si blocuri de beton.

Este o scula electrica foarte puternica, fiind datata cu un maner amortizor de vibratii, care sunt reduse cu 60% pentru a lucra fara efort.

Aparatoarea de protectie se regleaza fara cheie, codificarea acestia impiedicand sa o montati gresit.

Diametrul discului este 125 mm iar greutatea de doar 1.9 kg. Manerul poate fi montat atat pe dreapta, cat si pe stanga, facilitand astfel buna manevrabilitatea chiar si pentru stangaci.

Prin apasarea unui singur buton se asigura blocarea simpla a axului pentru o protectie sporita in timpul lucrului.

Pareri de la clienti

Clientii care au cumparat acest polizor unghiular Bosch PWS 750 sunt foarte multumiti de calitatea produsului, afirmand ca este fiabil, puternic si ideal pentru orice gospodarie. Raportul calitate-pret este unul excelent, acestia recomandandu-l cu toata incredere pentru a fi cumparat.

Concluzii autor

Consider ca este un produs ideal pentru lucrari hobby si munca de pe langa casa, fiind foarte ergonomic. Polizorul unghiular Bosch PWS 750 este foarte util pentru lucrari diverse pe langa casa si in casa.

9.3

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.3/10

Pret

9.3/10

Design

9.3/10

Argumente PRO

  • Putere 750W
  • Viteza rotatie 12000
  • Maner amortizor de vibratii

Argumente CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *