14 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

 

Zass ZFH 01

Aeroterma Zass ZFH 01 poate fi o solutie pentru a incalzi o anumita incapere si ar putea fi o alternativa mai avantajoasa decat te-ai fi asteptat. Insa, inainte de a lua orice decizie, te invitam sa afli tot ceea ce te intereseaza despre acest produs astfel incat sa te asiguri ca acopera toate cerintele pe care le ai.

Zass ZFH 01 are o putere 2000 W si este prevazuta cu doua trepte de putere care inregistreaza un consum de 1000 W, respectiv 2000 W.

Gratie termostatului reglabil poti obtine o temperatura constanta in camera respectiva, dar si economii cu energia electrica.

Este un aparat sigur, fiind dotat cu protectie impotrva supraincalzirii.

Prin intermedul indicatorului luminos de functionare, iti vei da seama cand aeroterma functioneaza si cand este in repaus.

Dimensiunile acesteia sunt de 13.5 x 16.5 x 22 cm (l x L x A) si cantareste 1.19 kg.

Pareri de la clienti

Clientii sunt multumiti de acest produs si declara ca este foarte bine lucrata, degaja caldura rapid si nu miroase urat. De asemenea, considera un avantaj prezenta functiei de ventilator. Considera raprotul calitate/pret excelent.


Concluzii autor

Zass ZFH 01 este o aeroterma mica, dar practica, ce reuseste sa incalzeasca incaperea mai rapid decat te-ai fi asteptat. Cum functioneaza foarte bine, clientii nu au avut ce sa ii reproseze, drept pentru care s-au declarat multumiti. In plus, vine la pachet cu un pret foarte bun pe care il poti vizualiza aici.

Pareri pe scurt: Zass ZFH 01

9.4

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.8/10

Pret

9.4/10

Design

9.0/10

Argumente PRO

  • dimensiuni reduse
  • incalzire rapida
  • pret mic
  • functie ventilator

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *