22 aprilie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Bradul de Craciun artificial este o optiune foarte populara in randul cumparatorilor, datorita avantajelor multiple pe care acesta le presupune. Bradul artificial Atlanta Lux este un model cu aspect foarte placut, apropiat de realitate, avand crengi dense si bogate.

Ramurile acestui brad sunt dens stratificate si reusesc sa mentina toate decoratiunile la inaltime. Ramurile arata excelent si fara decoratiuni. Sunt fabricate din materiale de calitate si ating cele mai inalte standarde in ceea ce priveste siguranta.

Ramurile sunt de culoare verde inchis, foarte apropiata ca nuanta de culoarea naturala a molizilor. Acestea permit modelarea usoar si impodobirea lor dupa preferinte. Pomii sunt usor de asamblat si dezasamblat , dar si usor de intretinut. Astfel, il puteti folosi ani la rand.

Fiindca discutam despre un model de calitate, nu va lasa ace prin toata casa. Iar aspectul va ramane intact dupa fiecare an. Astfel, poate fi refolosit multi ani si, in acest fel, veti proteja si natura.  In partea de jos, dispune si de un suport care ii ofera un bun echilibru. Totodata, aveti la dispozitie mai multe variante de inaltimi pentru brad de la minim 100 cm pana la maxim 290 cm.

Verifica oferta actuala!

Concluzii si Pareri de la clienti

Bradul Atlanta Lux 180 cm este un model cu o ramificatie destul de deasa, ce ofera un aspect placut si vine la pachet cu un pret avantajos. Cumparatorii sunt incantati de produs si confirma ca arata foarte bine. Dupa ce ati montat crengutele trebuie sa aranjati fiecare ramificatie si sa intindeti pentru a obtine efectul de brad bogat. Totodata, acestia apreciaza si gama variata de dimensiuni in care este disponibil. O recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret bun.

Review pe scurt: Brad Artificial Atlanta Lux

9.4

Calitate

9.3/10

Rezistenta

9.5/10

Pret

9.4/10

Aspect

9.3/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Disponibil intr-o gama varianta de dimensiuni
  • Aspect placut
  • Rezistent
  • Usor de asamblat

Argumente CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *