27 mai 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Heinner HOH-Y11WB este un calorifer electric excelent pentru uz casnic, ce asigura un randament bun si confort termic optim. Poate fi o alternativa de luat in considerare, dar mai intai, va propunem sa urmariti materialul pe care l-am pregatit.

Caloriferul electric Heinner HOH-Y11WB este prevazut cu o putere de 2500 W si ofera trei trepte de putere. Totodata, include 11 elementi ce produc caldura constanta asigurand un bun confort termic. Elementii au o dimensiuni de 12.5 x 58 cm suficienta incat sa incalzeasca eficient o camera, fara sa ocupe mult spatiu.

Acesta asigura un mod de operare sigur fiind prevazut cu sistem de protectie impotriva rasturnarii, dar si protectie la supraincalzire. Sistemul de protectie impotriva rasturnarii consta intr-un sistem de protectie ce determina inchiderea automata a acestuia daca aparatul este rasturnat accidental. In acest fel, combate riscul unui eventual incendiu. Protectia la supraincalzire determina oprirea automata a caloriferului daca temperatura depaseste pragul admis.

Mai mult decat atat, include si un indicator luminos foarte util, mai ales, pe timpul noptii, astfel ca puteti seta temperatura fara a mai aprinde lumina. In plus, gratie rotilor speciale de transport din dotare, poate fi mutat foarte usor dintr-o camera in alta.

Verifica oferta actuala!

Concluzii si Pareri de la clienti

Caloriferul electric Heinner HOH-Y11WB este o solutie practica pentru cei care intampina dificultati in incalzirea locuintei putand fi o optiune buna pentru suprafete de pana la 20 mp. Cumparatorii sunt multumiti de eficienta acestuia si declara ca pentru nevoile sale a fost o alegere potrivita. Camerele in care il folosesc au o suprafata de maxim 18-20 mp, conditii in care isi face treaba eficient. Este usor de setat, de transportat si de depozitat, fiind excelent pentru nevoile sale. Il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul bun.

Recenzii pe scurt: Heinner HOH-Y11WB

9.5

Calitate

9.5/10

Rezistenta

9.6/10

Pret

9.4/10

Aspect

9.5/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Termostat reglabil
  • Usor de transportat
  • Siguranta in utilizare

Argumente CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *