24 iulie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Bucataria pentru copii EleganteCuisine KinderVibe™este un model realizat din lemn natural care ii va capta, cu siguranta, pe cei mici. Daca este o varianta potrivita si cerintelor voastre, ramane sa descoperiti indata.

Bucataria EleganteCuisine KinderVibe™ este un model interesant si captivant fiind potrivit pentru copii cu varsta de la trei ani. Se vor distra, in timp ce vor intreprinde activitati sociale si de cooperare. Ofera un design interesant si este construita din  materiale de calitate.

Bucataria include sistem de iluminare LED ceea ce o face si mai atractiva pentru cei mici. De asemenea, integeraza plita cu inductie cu dimensiunile de 24.5 x 18 cm, robinet cu buton si chiuveta detasabila. Piesele de mobilier sunt realizate din lemn cu elemente mici din plastic precum robinet, chiuveta, accesorii, plita cu inductie si dozator  de apa. Nu prezinta margini ascutite.

Printre acccesoriile include se numara si oala cu capac, oala fara capac, o lada, o spatula plina, o spatula cu gauri, un dozator de apa si doua bucati de iluminat cu LED.

Toate setarele si dulapurile se pot deschide, iar zavoaree faciliteaza deschiderea si inchiderea usii. LED-urile functioneaza pe baza de baterii AAA 1.5 V, care nu sunt incluse.

Verifica oferta actuala!

Concluzii si Pareri de la clienti

Bucataria pentru copii EleganteCuisine KinderVibe™ este un model incantator care ii va fascina pe cei mici. Cumparatorii sunt multumiti de alegerea facuta si confirma faptul ca este un produs de calitate. Copiii au fost foarte incantati de ea, iar setul este realizat din materiale rezistente si sigure pentru copii. Corespunde in totalitate descrierii, arata ca in poze si se integreaza foarte bine in orice decor. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *