22 aprilie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Sunteti in cautarea unui set de mobilier pentru dormitor practic si modern la pret avantajos? Dormitorul Irim Klara ar putea fi o varianta cu totul interesanta, dar pentru inceput este important sa cunoasteti cateva informatii utile despre acest produs.

Dormitorul Irim Klara include un pat, doua noptiere cu instalatie LED si un dulap cu usi glisante realizate din PAL. Patul masoara 204.5 cm x 200 x 81 cm si este compatibil cu o saltea cu dimensiunile de 160 cm latime si 200 cm lungime. Include mecanism de ridicare a somierei, insa nu include salteaua si somiera. Cele doua noptiere masoara 40 x 33 x 34 cm, iar dulapul 180 x 59.5 x 191 cm.

Este disponibil in varianta negru-alb cu finisaj mat. Se integreaza usor in orice dormitor modern, iar pentru ca vine la pachet cu instructiunile necesare, piesele de mobilier nu sunt dificil de asamblat.

Dormitor Irim Klara review

Verifica oferta actuala!

Concluzii si Pareri de la clienti

Dormitorul Irim Klara este un model care poate alcatui perfect un dormitor modern fiind o optiune rezonabila ca pret. Cumparatorii s-au aratat multumiti de alegerea facuta si sunt de parere ca se potriveste perfect dormitorului sau. Piesele arata foarte bine, iar urmand cu atentie schita primita, montajul nu a fost unul dificil. Sigur ca au avut nevoie de ajutor, insa totul s-a desfasurat fara probleme. De asemenea, piesele de mobilier sunt usor de intretinut si apreciaza faptul ca spatiul de depozitare oferit este unul generos. Recomanda mai departe acest set si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

👉 Citeste si despre Living/Biblioteca Irim Dual

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *