16 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Flash Deals doar la eMAG!

 

Kring Siena este o cada de baie dreapta cu o grosime de 6.5 mm, realizata din placa acril cu proprietati antibacteriene, ramforsare din fibra de sticla si pardoseala dubla. Producatorii ofera la acest produs o garantie mare, de 10 ani.

Prezinta o constructie rezistenta ce permite utilizarea apei la temperaturi ridicate fara a se degrada. Nu se decoloreaza si nici nu se ingalbeste, iar recomandarea mea este sa utilizati lavete moi si detergenti speciali pentru curatarea acesteia. In principiu, nu este recomandata folosirea agentilor de curatare ce contin solventi chimici cum ar fi amoniacul sau acetona.

Este potrivita si pentru spatii ceva mai restranse, datorita dimensiunilor de 93 cm inaltime, 170 cm lungime si 70 cm latime. In plus, greutatea acesteia este de 16 kg. Prezinta un volum de 140 de litri si poate fi montat atat pe partea stanga, cat si pe partea dreapta. Este potrivita pentru o singura persoana.

Este un produs fabricat in Romania. Atentie, insa, fiindca in pachet nu este inlcuis si suportul metalic, sifonul, panoul lateral si frontal.

Pareri de la clienti

Clientii actuali sunt multumiti de acest produs si sustin ca este o cada suficient de incapatoare, confortabila si rezistenta. Se curata foarte usor si a putut fi montata si in bai mai mici. Considera raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzii autor

Kring Siena este un produs rezonabil pe care Kring ni-l propune, ce vine la pachet cu un pret foarte accesibil si o calitate destul de buna. Nu este dificil de montat, arata bine si este rezistenta.

Recenzii pe scurt: cada de baie Kring Siena 6.5 mm

9.3

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.5/10

Pret

9.0/10

Design

9.2/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Placa acril antibacterian
  • Rezistenta
  • Usor de curatat
  • Usor de montat

Argumente CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *