22 aprilie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

PHILIPS EP3362/00 este un espressor foarte bun ce te poate ajuta in fiecare dimineata sa prepari cafeaua exact pe gustul tau. In plus, presupune si un mod de utilizare foarte facil, putand fi folosit de orice categorie de utilizatori.

Poti obtine cu ajutorul acestui aparat bauturi precum espresso sau cappuccino extrem de aromate si delicioase. Gustul proeminent se datoreaza, in primul rand, boabelor proaspete gratie rasnitelor realizate intr-o proportie de 100% din ceramica. Cum fiecare percepe diferit bautura preferata, iar gusturile difera, acest aparat iti permite sa alegi concentratia, temperatura si lungimea cafelei in functie de propriile preferinte. In plus, detine si vas pentru lapte integrat.

PHILIPS EP3362/00 pune la dispozitie 5 setari pentru intensitatea aromei si 5 setari de macinare. Mai mult decat atat, iti poti prepara simplu si rapid inclusiv cafea fara cofeina folosind optiunea Powder, cappuccino si latte machiato printr-o simpla atingere de buton cu carfa pentru lapte.

Datorita tehnologiei Latte Perfetto, poti spuma laptele foarte fin. In plus, poti prepara pana la 5000 ce cesti, fara sa fie nevoie de detartrate gratie sistemului Aqua Clean. Activand functia de curatare a depunerilor de lapte, poti indeparta foarte usor reziduurile de lapte dupa fiecare utilizare.

Aparatul prezinta o capacitate de 1.8 litri pentru apa si 250 grame pentru containerul de cafea. Prezinta un design foarte elegant, fiind dipsonibil in varianta alb. In partea superioara, se afla panoul de control prevazut cu butoane de tip touch prin intermediul carora vei realiza toate setarile necesare.

Dimensiunile acestuia sunt de 21.5 x 33 x 42.9 cm (L x A x l) si cantareste 7.2 kg.

Pareri de la clienti

Cumparatorii sunt foarte multumiti de modul in care functioneaza acest aparat si sustin ca se ridica la nivelul asteptarilor sale. Bautura preferata este intotdeauna preparata exact pe gustul lor, iar ajustarile necesare se realizeaza foarte usor chiar si de catre cei ce nu au o experienta anterioara cu un astfel de produs. In plus, considera raportul calitate/pret excelent.

Concluzii autor

PHILIPS EP3362/00 este un espressor foarte bun ce reuseste sa prepare cele 6 bauturi intr-un mod aparte, oferindu-le o aroma si o intensitate exact pe placul fiecaruia. Flexibilitatea isi spune cuvantul in acest sens fiindca permite ajustarea tuturor parametrilor. Din punctul meu de vedere, merita fiecare banut.

Review pe scurt: PHILIPS EP3362/00

10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Pret

9.8/10

Design

10.0/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret excelent
  • Rasnita din ceramica
  • 6 tipuri de bauturi
  • Flexibilitate
  • Filtru AutoClean

Argumente CONTRA

  • Nu au fost identificate

1 thought on “Espressor super automat PHILIPS Seria 3100 EP3362/00, 1.8l, alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *