24 iulie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Simbio YLB0711FT

Nu astepta sa vina iarna si sa te ia prin surprindere, ci te sfatuim sa te pregatesti din timp. Daca ai probleme cu incalzirea locuintei sau pur si simplu ai nevoie de o varianta de rezeva, iti recomandam caloriferul electric Simbio YLB0711FT, despre care vei afla tot ceea ce te intereseaza acest review.

Caloriferul Simbio YLB0711FT dispune de o putere de 2500 W si trei trepte de putere: 800 W, 1200 W si 2500 W. Acestora li se adauga functia turbo care adauga o putere aditionala de 400 W, pentru a incalzi mai rapid incaperile foarte reci.

Caloriferul dispune de temporizator care permite programarea activitatii sale in decurs de 24 de ore.

Termostatul caloriferului are capacitatea de a opri sau a scadea automat consumul de energie, in momentul in care temperatura setata a fost atinsa.

Este dotat cu termostat de siguranta si protectie impotriva supraincalzirii, ceea ce il face un aparat sigur.

Datorita rotilor si a manerelor din dotare, il poti transporta foarte usor. In plus, cablul va fi depozitat mai eficient gratie dispozivitului special pentru depozitare.

Comparativ cu alte modele de calorifere, acesta prezinta ventilator ce are rolul de a raspandi aerul cald in toata incaperea.

Dupa ce l-ai oprit, acesta se va mentine cald o anumita perioada de timp. Este silentios sin incalzeste aerul atat prin intertie termica, cat si prin convectie. Poti usca si diverse lucruri mai rapid cu ajutorul sau.

Dimensiunile acestuia sunt de 555 x 240 x 625 cm (l x L x A) si cantareste 11.2 kg.

Pareri de la clienti

Cumparatorii sunt de parere ca este un produs foarte practic in orice locuinta, iar personal au fost incantati de modul in care isi face treaba. Au declarat ca incalzeste foarte rapid incaperea, este silentios si chiar nu au intampinat probleme cu el. De aceea, considera raportul calitate/pret foarte bun.


Concluzii autor

Caloriferul Simbio YLB0711FT este o alternativa de luat in calcul, care s-a dovedit a fi foarte eficienta. In principiu, se descurca bine in incalzirea unui dormitor sau, de ce nu, chiar si la birou, iar clientii sunt multumiti. Pentru a fi la curent si cu oferta de pret actuala, nu ezita sa intri aici.

8.9

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.2/10

Pret

8.7/10

Design

8.8/10

Argumente PRO

  • putere mare
  • 3 trepte de putere
  • functie turbo
  • timer

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *