24 iulie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Simbio YLB197

Opteaza pentru o solutie ieftina si practica de a iti incalzi locuinta si anume caloriferul electric Simbio YLB197. Poate fi folosit atat acasa, cat si la birou, astfel ca merita sa ii acorzi o sansa si sa afli mai multe detalii despre el.

Caloriferul Simbio YLB197 ofera o putere de 1500 W si este prevazut cu trei trepte de putere: 600 W, 900 W si 1500 W. Acestora, li se alatura funcita Turbo, care are rolul de a intensifica activiatatea aparatului, pentru a incalzi rapid incaperea.

Datorita celor 7 elementi din dotare, caloriferul va incalzi rapid si eficient incaperi de dimensiuni mici si medi.

Este prevazut cu termostat incorporat care are rolul de a opri sau scadea consumul de energie de la prize in momentul in care temperatura dorita a fost atinsa.

Simbio YLB197 este un aparat sigur, fiind dotat cu protectie impotriv a incalzirii si termostat de siguranta.

Fiind prevazut cu roti si manere, va fi foarte usor de mutat dintr-o camera in alta.

Principalele avantaje ale acestui produs constau in capacitatea de a ramane cald o perioada considerabila, dupa ce l-ai oprit, este silentios, incalxeste aerul prin intertie termica si convectie si poti usca lucruri de dimensiuni reduse mai rapid.

Dimensiunile acestuia sunt de 555 x 240 x 625 cm (l x L x A) si cantareste 11.2 kg.

Pareri de la clienti

Clientii au declarat ca este un produs foarte eficient, cu care isi incalzesc dormitoare sau il utilizeaza chiar si la birou. Chiar daca initial au fost usor reticienti, acum nu regreta alegerea facuta. In plus, sunt de parere ca raportul calitate/pret este avantajos.


Concluzii autor

Personal, consider ca un calorifer electric este intotdeauna binevenit in orice locuinta. Chiar daca nu il cumperi pentru a fi principala sursa de incalzire, o varianta de rezerva niciodata nu strica. Caloriferul Simbio YLB197 ar putea fi o optiune buna si deloc costisitoare, al carui pret il poti vedea aici.

9

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.2/10

Pret

9.0/10

Design

8.8/10

Argumente PRO

  • siguranta in utilizare
  • 3 trepte de putere
  • usor de transportat
  • pret avantajos

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *