15 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Flash Deals doar la eMAG!

 

Calorifer Somogyi

Alege de fiecare data cele mai eficiente produse, dar si cele mai potrivite nevoilor tale. Caloriferul electric Somogyi este un model foarte practic, ce ti-ar putea fi de mare folos in sezonul rece.

Caloriferul Somogyi are o putere de maxim 2200 W si dispune de trei trepte de incalzire care la randul lor inregistreaza un cosnum de 800 W, 1200 W, respectiv 2200 W.

Temperatura camerei poate fi controlata cu ajutorul termostatului reglabil de camera. In acest mod, poti obtine si economii cu energia electrica.

Este prevazut cu protectie anti-inghet si protectie la supraincalzire si rasturnare, ceea ce confirma faptul ca este un produs cat se poate de sigur.

Dispune de temporizator ce iti permite setarea activitatii aparatului in decursul a 24 de ore.

Datorita manerelor amplasate lateral si a rotilor din dotare, poti muta caloriferul foarte usor.

Dimensiunile acestuia sunt de 12.5(24) x 63 x 52 cm (l x L x A), avand o greutate de 12.6 kg.

Pareri de la clienti

Utilizatorii au declarat ca este un aparat foarte bun pe care il recomanda cu toata increderea. Acestia sustin ca eficienta sa este de necontestat, reusind sa incalzeasca foarte rapid camera unde este asezat aparatul. In plus, existand posibilitatea de programare, ofera o flexibilitate foarte mare si un control absolut. Acestia sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.


Concluzii autor

Caloriferul electric Somogyi este un aparat eficient pe care te poti baza in orice circumstante. Se descurca foarte bine chiar si in incaperile racoroase si este considerat un produs de incredere. Aici poti verifica si tu oferta de pret propusa.

9.2

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.8/10

Pret

9.0/10

Design

8.7/10

Argumente PRO

  • termporizator
  • eficienta ridicata
  • usor de transportat
  • siguranta in utilizare

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *