27 mai 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Star-Light YOH13HU

O alternativa de luat in calcul in sezonul rece, cand exista probleme cu incalzirea casei, ar putea fi un calorifer electric. Sigur ca si modelul conteaza, astfel ca iti sugeram sa afli tot ceea ce te intereseaza in prealabil pentru a cunoaste cat mai bine produsul. In continuare, vom discuta despre caloriferul Star-Light YOH13HU pentru a vedea cat de eficient si practic poate fi.

Caloriferul electric Star-Light YOH13HU este prevazut cu o putere de 2500 W si trei trepte de putere: 1000, 1500 si 2500. Este recomandat pentu incaperi cu volumul de pana la 62 mc, adica aproximativ 25 mp.

Avand suport cu roti, va fi foarte usor de mutat intr-un loc in altul. Poti incalzi atat camere din casa, dar il poti folosi fara probleme si la birou.

Este un aparat siur fiind dotat cu termostat de siguranta si protectie impotriva supraincalzirii.

Termostatul de camera reglabil este eficient in mentinerea unei temperaturi constante, dar si pentru a obtine economii cu energia electrica.

Vei sti intotdeauna cand aparatul este in functiune gratie indicatorului luminos de functionare.

Masoara 61 x 13.5 x 60 cm (l x L x A) si cantareste 13.5 kg.

Pareri de la clienti

Pana acum, acest calorifer nu a dezamagit clientii intrucat a reusit cu brio sa incalzeasca incaperile unde a fost montat, chiar si la birou. Sunt incantati de eficenta obtinuta si declara ca este suficient de puternic incat sa le asigure cele mai bune conditii. In plus, considera raportul calitate/pret foarte bun.


Concluzii autor

Star-Light YOH13HU este un calorifer electric, practic si eficient, care iti poate fi de mare folos atunci cand ai probleme cu incalzirea locuintei. L-as recomanda chiar si persoanelor care locuiesc la bloc si care au mai intampinat probleme cu furnizorii de caldura, pentru ca pe timpul iernii chiar este deranjant acest lucru si este intotdeauna bine sa ai o varianta de rezerva. Pentru a fi la curent si cu oferta de pret propusa, te asteptam sa intri aici.

8.9

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.2/10

Pret

8.8/10

Design

8.7/10

Argumente PRO

  • putere 2500 W
  • siguranta in utilizare
  • usor de transportat
  • 3 trepte de putere

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *