24 iulie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Radialight Dual Therm KLIMA 10

Va prezentam un panou randiant foarte modern, care reprezinta o solutie excelenta in materie de climatizare alternativa – Radialight Dual Therm KLIMA 10. Asigura o serie de avantaje importante, atat din perspectiva consumului de energie, cat si a confortului resimtit.

Radialight Dual Therm KLIMA 10 dispune de alimentare electrica si presupune doua metode simultane de incalzire – radianta si convectiva. Caldura pe care o emana este difuzata in asa fel incat vei resimti fluxul de aer in incapere.

Asigura o putere de maxim 1000 W, fiind recomandat pentru incaperi cu un volum de pana la 37 mc, adica o suprafata de aproximativ 15 mp.

Panoul radiant Radialight Dual Therm KLIMA 10 asigura un control eficient asupra temperaturii din incapere, datorita termostatului de camera reglabil. Totodata, acesta presupune si obtinerea unor economii considerabile cu energie electrica, confortul termic atingand un nivel optim.

Dispune de 2 senzori – unul de prezenta si unul de detectie al ferestrelor inchise, avand un impact direct in optimizarea activitatii. primul senzor are rolul de a reduce temperatura din ccamera, indata ce nu mai sesizeaza nicio prezenta, ajustand-o la un nivel optim. Cel de-al doilea senzor are capacitatea de a trece panoul radiant in stand-by, in momentul in care va detecta o fereastra deschisa. Desigur, ambele functii vor fi optionale.

Totodata, panoul este prevazut si cu un display LCD unde vor fi afisate informatii referitoare la consumul energetic din ultimele 24 de ore sau din ultimele 7 zile. Gratie timer-ului, poti preseta activitatea aparatului pentru urmatoarele 24 de ore.

Protectia IP24 asigura o functionare optima, in siguranta, chiar si in mediile umede cum ar fi baile sau bucatariile. Mai mult decat atat, dispune de protectie impotriva socurilor electrice, astfel ca nu va mai fi necesara impamantarea.

Pareri de la clienti

Clientii sunt multumiti de alegera facuta si sustin ca aparatul a fost si este foarte eficient in sezonul rece. Au declarat ca incalzeste eficient incaparea unde este montat, iar faptul ca este programabil pe intervale orare si zile i-a incantat. In acelasi timp, considera raportul calitate/pret foarte bun.


Concluzii autor

Suntem de parere ca panoul radiant Radialight Dual Therm KLIMA 10 este un model foarte interesant ce poate fi un real ajutor in orice locuinta. Partea interesanta se refera la faptul ca poate fi programabil pe ore si zile, dar poate fi montat in orice mediu chiar si acolo unde exista umezeala. Pentru a fi la curent si cu oferta de pret actuala, nu ezita sa intri aici.

Pareri pe scurt: Panou Radialight Dual Therm KLIMA 10

9.2

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.5/10

Pret

8.8/10

Design

9.1/10

Argumente PRO

  • senzor prezenta
  • design modern
  • timer
  • protectie IP 24

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *