27 mai 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Zass ZR 13 BE

Atunci cand ai probleme cu incalzirea fie acasa, fie la birou, o alternativa interesanta si nu foarte costisitoare este achizitionarea unui calorifer electric. Ei bine, sigur ca este important si modelul pe care il alegi, de aceea este bine sa cunosti in prealabil fiecare produs care te-ar putea interesa. De aceasta data, vom analiza caloriferul electric Zass ZR 13 BE, astfel incat sa poti lua decizia cea mai potrivita.

Caloriferul Zass ZR 13 BE prezinta o putere de 3000 W si trei trepte de putere: 1200 W, 1800 W si 3000 W. Poate fi folosit fara probleme atat acasa, cat si la birou.

Este un aparat sigur fiind prevazut cu protectie impotriva supraincalzirii si termostat de siguranta.

Se descurca eficient, incalzeste destul de rapid incaperea unde este amplasat. In plus, pentru mentinerea unei temperaturi constante, termostatul de camera reglabil este aliatul ideal.

Datorita rotilor din dotare, il poti muta foarte usor dintr-un loc in altul.

Pareri de la clienti

In principiu, clientii s-au declarat multumiti de modul in care acest produs isi face treaba si sustin ca reueste sa incalzeasca eficient incaperea unde este amplasat. Au apreciat raportul calitate/pret foarte avantajos.


Concluzii autor

Zass ZR 13 BE este un model de calorifer interesant, care asigura conditiile optime in sezonul rece. Il poti folosi cu incredere atat acasa, cat si la birou, eficienta fiind aceeasi. In cazul in care esti interesat si de o oferta de pret avantajoasa, te invitam sa intri aici.

8.8

Calitate

8.6/10

Fiabilitate

9.0/10

Pret

8.8/10

Design

8.9/10

Argumente PRO

  • usor de mutat
  • siguranta in folosire
  • 3 trpete de putere

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *