14 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

 

TESY CB 2512 E01 R

Pentru sezonul rece, o alternativa de a incalzi locuinta este si caloriferul electric. Stim ca in unele zone, incalzirea reprezinta o problema majora, poate chiar si la blocuri in orasle dezvoltate, de aceea este bine sa ai mereu o rezerva si sa nu depinzi in totalitate de cineva. In continuare, vom discuta despre caloriferul electric TESY CB 2512 E01 R, un produs eficient pe care chiar te poti baza in situatiile de urgenta.

Caloriferul TESY CB 2512 E01 R asigura o incalzire de pana la 40% mai rapida decat alte aparate obisnuite. Inregistreaza o putere de 2500 W pe care o poti regla pe trei trepte de viteza si anume: 1000, 1500 si 2500 W.

Dispune de termostat de camera reglabil, care asigura mentinerea unei temperaturi constante.

Este recomandat pentru incaperi cu volum de pana la 57 mc. Cu alte cuvinte, este potrivit pentru incaperi cu suprafata de pana la 23 mp, cu o inaltime standard de 2.5 m.

Este un aparat sigur la care poti apela cu incredere, fiind prevazut cu termostat de siguranta, dar si protectie anti-inghet in perioadele in care vei lipsi mai mutl de acasa.

Dimensiunile aparatului sunt de 64.5 x 28.6 x 55 cm (l x L x A) si cantareste aproximativ 15.29 kg.

Pareri de la clienti

Clientii sunt multumiti de eficineta acestui aparat care s-a dovedit mai bun decat s-ar fi asteptat. Sustin ca incalzeste rapid incaperea, iar la putere minima, mentina o temperatura faorte placuta. De asemenea, facand o comparatie cu un semineu electric, declara ca acest calorifer este mult mai eficient. Totodata, sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.


Concluzii autor

Recomandarea mea este sa achizitionati cu increderea caloriferul electric TESY CB 2512 E01 R pentru ca este un produs foarte bun, care isi face treaba in parametrii optimi. Incalzeste foarte rapid si eficient incaperea, iar actualii cumparatori s-au declarat multumiti. In plus, pretul cu care vine la pachet este unul foarte avantajos si il poti verifica aici.

Recenzii pe scurt: TESY CB 2512 E01 R

9.3

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Pret

9.0/10

Design

9.0/10

Argumente PRO

  • eficienta ridicata
  • 3 trepte de putere
  • protectie anti-inghet
  • pret avantajos

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *