27 mai 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Zass ZR 13 SL

Apeleaza cu incredere la un calorifer electric ca sursa principala sau secundara de incalzire. Acorda atentie deosebita modelului pe care urmeaza sa il achizitionezi si asigura-te ca este cel mai potrivit nevoilor tale. In continuare, vom analiza caloriferul electric Zass ZR 13 SL, un produs care promite sa fie un real ajutor in sezonul rece.

Caloriferul Zass ZR 13 SL este prevazut cu o putere de 2500 W si 13 elementi. Dispune de trei trepte de putere si anume: 1000 W, 1500 W si 2500 W.

Este un aparat sigur, la care poti apela cu incredere, oricand in sezonul rece. Este dotat cu termostat de siguranta si protectie impotriva supraincalzirii.

Prin intermediul termostatului reglabil de camera, vei reusi sa reglezi temperatura, iar in cazul in care aceasta va scadea sub nivelul dorit, caloriferul va porni automat. In momentul in care a fost atinsa temperatura dorita, acesta va intra in standby.

Poate fi transportat foarte usor si mutat dintr-un loc in altul, datorita rotilor cu care a fost prevazut.

Vei sti mereu cand functioneaza si cand este in repaus, datorita indicatorului luminos de functionare.

In plus, vei putea stoca cablul mai eficient, pentru ca prezinta loc special unde il vei putea aseza.

Dimensiunile caloriferului sunt de 63 x 14 x 66 cm (l x L x A) si cantareste 13.5 kg.

Pareri de la clienti

Clientii sunt foarte multumiti de alegerea facuta si au declarat ca incalzeste foarte bine incaperile unde l-au amplasat. A fost folosit atat in apartament, cat si la casa, insa randamentul a fost acelasi, iar clientii considera raportul calitate/pret excelent.


Concluzii autor

Sunt de parere ca Zass ZR 13 SL este un model de calorifer foarte eficient, care merita achizitionat. Este suficient de puternic incat sa faca fata si unor camere ceva mai spatioase, iar clientii confirma eficienta sa. In cazul in care esti interesat si de o oferta de pret buna, nu ezita sa intri aici.

8.9

Calitate

8.8/10

Fiabilitate

9.2/10

Pret

8.6/10

Design

8.8/10

Argumente PRO

  • puternic
  • 3 trepte de putere
  • siguranta in utilizare

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *