22 aprilie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Zass ZR 09C

Opteaza cu incredere pentru un calorifer electric care sa te ajute cu incalzirea unei anumite incaperi sau chiar la birou in sezonul rece. Este o varianta foarte buna de luat in calcul, care presupune si o investitie destul de mica. De aceasta data, iti vom face cunostinta cu Zass ZR 09C, un model de calorifer electric ce promite a fi un real ajutor de fiecare data cand vei avea nevoie.

Caloriferul electric Zass ZR 09C dispune de o putere de 2000 W si  elementi. Totodata, prezinta trei trepte d eputere si anume: 800 W, 1200 W si 2000 W.

Termostatul reglabil va permite setarea temperaturii dorite. In momentul in care temperatura camerei va scadea sub nivelul stabilit, aparatul va porni automat. In momentul in care s-a ajuns la valoarea dorita, caloriferul va intra in standby.

Nu vei avea de ce sa iti faci griji nici in privinta sigurantei in utilizare, fiindca caloriferul a fost dotat cu termostat de siguranta si protectie impotriva supraincalzirii.

Datorita rotilor si a manerului din dotare, caloriferul va fi foarte usor de manevrat, dar si de mutat dintr-un loc in altul.

Indicatorul luminos de functionare va fi util pentru a sti de fiecare data cand aparatul este in functiune sau in standby.

Cablul il vei aseza in locul de stocare special proiectat, pentru a nu te impiedica inutil prin casa de el.

Zass ZR 09C masoara 17 x 47.5 x 67 cm (l x L x A) si cantareste 11.4 kg.

Pareri de la clienti

Utilizatorii au declarat ca este un calorifer care i-a ajutat foarte mult in sezonul rece si continua sa ii ajute, incalzind destul de repede si eficient incaparea unde a fost amplasat. Sunt incantati de faptul ca pot regla puterea fiindca acolo unde a fost amplasat in dormitoare mai mici, este suficienta setarea primei trepte de putere. In ansamblu, considera raportul calitate/pret a fi excelent.


Concluzii autor

Zass ZR 09C reprezinta un model de calorifer electric foarte practic si util in orice locuinta, putand fi utilizat atat ca sursa principala, cat si ca sursa secundara de incalzire. S-a dovedit a fi foarte bun, clientii declarand ca face fata cu brio in dormitoare sau chiar la birou. Pentru a fi la curent si cu oferta de pret actuala, te invitam sa intri aici.

9

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.3/10

Pret

8.7/10

Design

8.9/10

Argumente PRO

  • siguranta in utilizare
  • usor de transportat
  • 3 trepte de putere

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *