22 aprilie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Arctic AK60320+

Combina frigorifica Arctic AK60320+ este bestsellerul brandului Arctic in anul 2017 in materie de aparate frigorifice, astfel ca va puteti bucura mereu de alimente proaspete, cu un consum de energie scazut si cu spatiu de depozitare generos.

In ceea ce priveste design-ul combinei Arctic AK60320+, putem spune ca este o combina frigorifica cu un design simplist, insa placut, ce se poate integra perfect in orice zona a casei, fara a iesi in evidenta.

Volumul de depozitare al alimentelor este de 295 l (205 l frigider, 90 l congelator) , suficient pentru o familie medie iar sistemul de dezghetare al frigiderului este automat, in timp ce la congelator este manual. Termostatul este manual insa acest lucru nu ar trebui sa fie considerat un minus deoarece nu veti umbla de prea multe ori la el, odata ce il setat pe temperatura optima dorita.

La interior intalnim o zona pentru fructe si legume, rafturi reziste fabricate din sticla securizata, ce pot sustine pana la 25kg de alimente si o zona pentru sticle XXL, pozitionata pe usa. Amintim faptul ca usile sunt reversibile pentru a-l pozitiona mai usor in orice zona a casei, cu deschidere pe stanga sau dreapta.

Congelatorul dispune de 3 sertare incapatoare fabricate din plastic transparent rezistent, avand o capacitate de congelare de 6kg/24h.

Printre alte functii ale Arctic AK60320+ mai amintim Eco BUZZ, care va avertizeaza atunci cand ati uitat usa deschisa, precum si o autonomie de pana la 18 ore in cazul penelor de curent.

Pareri de la clienti

Clientii se declara multumiti de modul in care combina frigorifica Arctic AK60320+ se prezinta, atat din punct de vedere al calitatii si modului in care isi face treaba, adica mentine alimentele proaspete, cat si din punct de vedere al raportului calitate pret. Acestia mai apreciaza faptul ca Arctic AK60320+ este foarte silentioasa, nivelul de zgomot fiind redus, ceea ce ofera un confort suplimentar atunci cand te afli in apropierea acesteia.

Concluzii autor

Personal consider ca este o combina frigorifica cu un raport calitate-pret excelent, aparatele frigorifice arctic dovedind-usi fiabilitatea pe parcursul anilor in casele fiecarui roman. Toata lumea a avut un Arctic care facea fata oricarei provocari iar daca doriti aceasta combina frigorifica, puteti sa profitati de un pret bun aici!

9.2

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.2/10

Pret

9.3/10

Design

9.1/10

Argumente PRO

  • Raport calitate-pret excelent
  • Clasa energetica A+
  • Dezghetare automata
  • Zgomot redus

Argumente CONTRA

  • lipsa no frost

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *