16 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Flash Deals doar la eMAG!

 

Zelmer Aquawelt Plus 7920.0ST

Aspiratorul Zelmer Aquawelt Plus 7920.0ST poate fi ajutorul de nadejde in orice locuinta. Fara doar si poate, pentru ca momentele in care trebuie sa faci curatenie sa fie mai placute, ai nevoie de aparatul potrivit, care sa faciliteze intregul proces. Te invitam de aceasta data sa afli mai multe detalii despre un aspirator exceptional!

Zelmer Aquawelt Plus 7920.0ST face posibila atat aspirarea uscata, cat si colectarea lichidelor ori chiar spalarea covoarelor. Utilizeaza sac Safbag bags pentru aspirarea uscata si container de apa pentru aspirarea fara sac.

Fiind dotat cu sistem dublu de filtrare si anume filtru de apa si filtru HEPA, poti fi sigur ca aerul evacuat va fi mai curat.

Ei bine, putem spune ca acest aspirator este multifunctional, un adevarat 4 in 1. De ce? Pentru ca are capacitatea de a spala covoare, tapiterie, rosturi de gresie, dar este capabil sa colecteze si lichide, praf si orice tip de murdarie.

Este prevazut cu o serie de accesorii foarte utile si anume:

  • perie mica
  • perie speciala
  • accesoriu pentru spatii inguste
  • accesoriu pentru blana animalelor

Ofera o ptuere de 1700 W si o capacitate de colectare de 2.5 litri.

Lungimea cablului de alimentare este de 6 m, permitand o raza de operare de pana la 9 m.

Nivelul maxim de zgomot produs nu depaseste 80 dB.

Pareri de la clienti

Aspiratorul se bucura de aprecieri foarte bune in randul cumparatorilor, care au fost extrem de multumiti de eficienta acestuia si il recomanda mai departe. Sustin ca reuseste sa aspire eficient orice tip de suprafete datorita puterii mari, dar totodata, spala foarte bine chiar si canapele deschise la culoare. Sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.


Concluzii autor

Poti alege cu incredere aspiratorul Zelmer Aquawelt Plus 7920.0ST pentru ca s-a dovedit a fi un produs extrem de eficient si util in orice tip de locuinta, reusind sa aspire toate tipurile de suprafete, oferind o spalare excelenta chiar si celor mai murdare materiale sau covoare. Este usor de utilizat, iar clientii sunt foarte multumiti. Pentru a verifica si tu o oferta de pret, nu ezita sa intri aici.

9.3

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.4/10

Pret

9.0/10

Design

9.1/10

Argumente PRO

  • putere mare
  • colectare lichide
  • spalare
  • diverse accesorii

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *