22 aprilie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Review Star-Light CRFV-290A+

Dupa seria de aparate frigorifice foarte reusite, frigidere de mici dimensiuni si lazi frigorifice, cei de la Star-Light au lansat doua modele de combine la fel de bune si rezistente, care nu vor dezamagi nici de aceasta data.

Modelul pe care urmeaza sa-l prezentam este Star-Light CRFV-290A+, o combina frigorifica cu sistem de racire NO FROST, atat la frigider cat si la congelator, ce are un volum total net de 290l si o clasa energetica A+, ceea ce inseamna ca facturile vor fi mai mici cu aproximativ 20% fata de o combina frigorifica clasica, consumul energetic fiind de 264 kWh/an.

Design-ul este unul simplist insa acest lucru nu ar trebui sa constituie un punct forte atunci cand va alegeti un aparat frigorific de acest tip. Usile sunt reversibile, astfel ca puteti sa le montati fie pe dreapta sau pe stanga, in functie de spatiul de care dispuneti. Star-Light CRFV-290A+ are o compartimentare foarte buna la interior, astfel ca nu va veti mai face griji de acum cand aveti multe alimente de introdus in frigider. Deasemenea, combina frigorifica prezinta 3 compartimente in zona de congelator, volumul net al acestuia fiind de 81l.

Pe langa compartimentele de fructe si legume speciale, Star-Light CRFV-290A+ mai are un plus doua accesorii pentru gheata si oua, ce vor fi utile ori de cate ori este necesar sa le folositi.

Pareri de la clienti

Clientii se declara multumiti de alegerea facuta, avand in vedere pretul foarte mic pe care l-au platit pentru o combina frigorifica NO FROST, atat pe partea de frigider, cat si pe cea de congelator.

Concluzii autor

Star-Light dovedeste inca odata ca este un brand care se respecta si ca se pot face lucruri de calitate la un pret foarte bun, atat pentru client, cat si pentru vanzator. Deasemenea putem afirma ca raportul calitate-pret este unul foarte avantajos, doar daca tinem cont de faptul ca Star-Light CRFV-290A+ este in totalitate NO FROST, ceea ce este un mare plus.

9.4

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.4/10

Pret

9.5/10

Design

9.2/10

Argumente PRO

  • Pret mic
  • Sistem racire NO FROST
  • Compartimentare buna

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *