25 iulie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Heinner HEM-150BK

Cafeaua este o bautura esentiala in viata de zi cu zi a oamenilor, facand diminetile mai placute si mult mai placuta, ajutandu-va sa faceti fata cu brio tuturor provocarilor ce apar pe parcursul unei zile.

Heinner HEM-150BK este un espressor mic si compact, ce va poate asigura in fiecare dimineata o cafea asa cum v-o doriti, fie Espresso sau Capuccino dupa preferinte, datorita presiunii de 3.5bari si a puterii de 800W.

In momentul de fata, espressorul Heinner HEM-150BK este unul dintre cele mai ieftine si mai bune modele de pe piata, neavand concurent pe aceasta nisa a espressoarelor compacte.

Pareri de la clienti

Clientii care au achizitionat Heinner HEM-150BK si utilizeaza zilnic acest espressor se declara incantati de rezultatul obtinut, adica o cafea aromata si foarte gustoasa, precizand ca este perfect pentru un cuplu. Deasemenea se declara multumiti de functia de spumare, ceea ce este un punct forte avand in vedere pretul aparatului.

Concluzii autor

Raportul calitate-pret al espressorului Heinner HEM-150BK este unul extrem de avantajos iar calitatea cafelei este ridicata, ceea ce il recomanda pentru a fi achizitionat atat acasa, cat si la birou.

9.4

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.3/10

Pret

9.5/10

Design

9.3/10

Argumente PRO

  • Pret mic
  • Functie Spuma
  • Raport calitate-pret

Argumente CONTRA

  • Recipient apa mic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *