14 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

 

Termostat de ambient Computherm Q7 RF

Computherm Q7 RF este un termostat de ambient mobil format dintr-un emitator care trimite semnale de radiofrecventa receptorului, ce face legatura directa cu centrala. Codul de siguranta unic ii asigura o functionare fara perturbari.

Este destinat pentru a comanda aparate de incalzire, racire sau climatizare, avand posibilitatea sa setati un program separat pentru fiecare zi a saptamanii, pe 6 perioade de timp, in decurs de 24 de ore. Astfel va puteti bucura de temperatura optima in orice moment, fie ca este zi sau noapte.

Computherm Q7 RF functioneaza pe o frecventa de 868.35MHz iar distanta maxima dintre termostat si receptor poate fi de maxim 50m in spatiu deschis si de 30m in interiorul cladirii.

Puteti trece pe modul MANUAL in orice moment doriti, printr-o simpla apasare de buton.

Pareri de la clienti

Clientii care au achizitionat acest termostat de ambient se declara incantati de modul in care acesta se prezinta, afirmand ca functioneaza fara probleme. Deasemenea acestia apreciaza raportul calitate-pret ca fiind unul foarte bun, fiind practic un termostat wireless la cel mai mic pret.

Concluzii autor

Detin un astfel de termostat de aproximativ un an de zile si pot sa va spun sincer ca nu am intampinat nicio problema, de nicio natura. Se monteaza usor si il puteti folosi in orice camera doriti, gratie modului wireless cu care este dotat.

Opinii pe scurt: Termostat de ambient Computherm Q7 RF

9.3

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.2/10

Pret

9.5/10

Design

9.0/10

Argumente PRO

  • Termostat wireless
  • Raza de actiune mare
  • Programe multiple pe zilele saptamanii

Argumente CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *