24 iulie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Star-Light YOH11G

Sezonul rece este din ce in ce mai aproape si poate chiar in anumite zone este necesara incalzirea casei. Ei bine, ai luat in calcul si un calorifer electric? Star-Light YOH11G aduce surprize interesante, mai ales ca s-a dovedit un real ajutor in acest sezon.

Star-Light YOH11G inregistreaza o putere destul de mare de 2500 W, fiind recomandat astfel pentru incaperi cu un volum de 62 mc. Iar daca ne raportam la suprafata camerei, pentru ca probabil iti este mai simplu sa analizezi in acest mod, atunci trebuie sa stii ca pentru o incapere cu inaltimea standard de 2.5 m, atunci suprafata recomandata este de maxim 25 mp.

Puterea o poti regla in functie de cele trei trepte disponibile: 1000 W, 1500 W si 2500 W.

Datorita rotilor din dotare, poti muta foarte rapid si facil caloriferul dintr-un loc in altul.

Totodata, termostatul de camera reglabil va fi eficient in mentinerea unei temperaturi constante, dar si pentru a obtine economii cu energia electrica.

In ceea ce priveste siguranta, chiar nu ai de ce sa iti faci probleme, aparatul fiind dotat cu termostat de siguranta, protectie impotriva supraincalzirii, dar si protectie anti-inghet.

Indicatoul luminos te va avertiza atunci cand caloriferul functioneaza sau este in standby.

Dimensiunile acestuia sunt de 62 x 50.5 x 24 cm (l x L x A) si cantareste 14 kg.

Pareri de la clienti

Clientii au o parere foarte buna despre acest produs, poate chiar de multe ori i-a surprins in mod placut. Au declarat ca isi face treaba eficient, chiar si in zilele foarte friguroase. Il recomanda si apreciaza raportul calitate/pret excelent.


Concluzii autor

Star-Light YOH11G este un model de calorifer electric foarte bun, pe care personal, il recomand. Nu ii fac niciun fel de reclama, pur si simplu, a demonstrat ca este o solutie eficienta si foarte ieftina, aici poti vedea pretul. Clientii confirma si ele aceste aspecte si se declara multumiti.

Pareri pe scurt: Star-Light YOH11G

9.2

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.5/10

Pret

9.3/10

Design

8.8/10

Argumente PRO

  • pret mic
  • putere mare
  • usor de transportat
  • 3 nivele de putere

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *