16 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Flash Deals doar la eMAG!

 

Concept RE1010 este un aparat de tipul slow cooker special pentru preparea orezului cu bob lung a carui scop este de a va prelua o parte din sarcini si de a va oferi ajutor in bucatarie. Pune la dispozitie o capacitate de 0.6 litri fiind potrivit pentru a prepara portii pentru aproximativ patru membri. Ceea ce trebuie sa faceti este sa masurati cantitatea potrivita de orez si apa, sa porniti vasul, dupa care va puteti ocupa de alte treburi. In plus, pentru un control facil, vasul este dotat cu capac din sticla prevazut cu orificiu de evacuare a aburului.

Aparatul de gatit orez Concept RE1010 dispune de o cana foarte practica de masurare pentru a adauga dozajul corespunzator. In principiu, este nevoie de o lingura de orez la 1.5 litri de apa. In plus, aveti posibilitatea de a adauga condimente si ierburi selectate in fierbator pentru a obtine un preparat mai bine aromat.

Cand procesul de gatit s-a finalizat, aparatul se comuta automat la modul de incalzire pentru a mentine mancarea calda pana la 8 ore.

Aparatul prezinta suprapfata anti-aderenta, pentru a preveni arderea orezului. Recipientul se poate demonta, curatandu-l mai usor. De asemenea, dispune si de siguranta impotriva supraincalzirii, dar si siguranta impotriva pornirii accidentale fara vas in interior. Picioarele antiderapante ofera si ele o buna stabilitate in timpul gatitului.  Totodata, vine la pachet si cu lingura de masurare si lingura pentru orez.

Concluzii si Pareri de la clienti

Concept RE1010 este un aparat de gatit orez foarte practic si util, care va poate simplifica munca si optimiza procesul culinar. Cumparatorii sustin ca isi face treaba in parametrii optimi, fiind un aparat usor de folosit si foarte util pentru ei. In plus, este usor de demontat, iar vasul in care prepara orezul se curata foarte usor dupa gatit, sub jetul cu apa. In opinia lor, raportul calitate/pret este foarte avantajos.

Review pe scurt: Concept RE1010

9.2

Calitate

9.0/10

Rezistenta

9.4/10

Functii

9.0/10

Pret

9.2/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret convenabil
  • Usor de folosit
  • Functie de incalzire
  • Usor de intretinut

Argumente CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *