22 aprilie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Concept KS3007

Cand vine vorba despre incalzirea locuintei sau doar a unei anumite incaperi, poti apela cu incredere la un convector eficienta. De aceasta data, vom discuta despre convectorul electric Concept KS3007 despre care vei afla toate detaliile care te intereseaza.

Convectorul Concept KS3007 are o putere de 2000 W si este prevazut cu trei trepte de putere pe care le vei ajusta in functie de preferinte. Este ideal atat pentru o camera de apartament, cat si la casa.

Cele trei trepte de putere inregistreaza un consum de 800 W, 1200 W si 2000 W.

Termostatul reglabil permite setarea temperaturii dorita, iar in cazul in care temperatura din camera scade sub nivelul dorit, aparatul va porni automat.

Gratie manerelor din dotare, aparatul va fi foarte usor de mutat dintr-o camera in alta.

Dimensiunile acestuia sunt de 59 x 43 x 10 cm (l x L x A).

Pareri de la clienti

Utilizatorii sunt incantati de alegerea facuta si declara ca acest convector incalzeste foarte bine camera unde a fost amplasat. Nu au ce sa ii reproseze pana acum, drept pentru care considera raportul calitate/pret foarte bun.


Concluzii autor

Concept KS3007 este o alternativa ieftina si foarte practica prin care ai putea sa iti incalzesti locuinta. Partea interesanta consta in faptul ca poate fi mutat foarte usor dintr-o incapere in alta, astfel ca poti incalzi chiar mai multe camere cu ajutorul sau. Verifica aici si o oferta de pret foarte buna.

Recenzii pe scurt: Concept KS3007

9.2

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.5/10

Pret

9.1/10

Design

9.0/10

Argumente PRO

  • 3 trepte de putere
  • termostat
  • usor de mutat
  • pret avantajos

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *