15 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Flash Deals doar la eMAG!

 

Concept VT8020

Pregateste-te din timp pentru iarna si achizitioneaza cele mai eficiente produse pentru incalzirea locuintei. De aceasta data, iti vom face cunostinta cu aeroterma ceramica Concept VT8020 ce promite a fi un produs de incredere, pe care te poti baza oricand.

Aeroterma Concept VT8020 are o putere de 2200 W. Dispune de termostat de siguranta, ceea ce o face sa fie un produs sigur.

Iti asigura confortul dorit, fiind dotata cu telecomanda, astfel ca nu va mai fi nevoie sa te deplasezi pana la ea, ci poti sa o controlezi prin intermediul telecomenzii.

Totodata, dispune de timer, ce iti permite setarea activitatii aparatului, pe intervale de timp, pana la 24 de ore.

In acelasi d timp, prezinta si functia de oscilatie, care nu va face altceva decat sa faciliteze incalzirea uniforma a incaperii.

Partea cea ma interesanta se refera la faptul ca este un produs 2 in 1, astfel ca va putea fi folosita nu doar pe timpul iernii, ci si pe timpul verii.

Pareri de la clienti

Clientii sunt foarte multumiti de acest aparat pe care il considera a fi de departe unul foarte eficient ca isi face treaba in parametrii optimi. Pana acum nu au intampinat probleme si nu au de ce sa se planga, drept pentru care apreciaza raportul calitate/pret excelent.


Concluzii autor

Concept VT8020 este o aeroterma foarte eficienta, pe care o recomandam cu toata increderea. Incalzeste foarte bine incaperea si dispune de cateva functii foarte interesante. Aici gasesti si o oferta de pret rezonabila.

9.4

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.8/10

Pret

9.3/10

Design

9.0/10

Argumente PRO

  • timer
  • produs 2 in 1
  • functie oscilatie
  • telecomanda

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *