16 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Flash Deals doar la eMAG!

 

Concept VT8010

Iti prezentam o aeroterma foarte simpatica si anume Concept VT8010, pe care te poti baza cu toata increderea in sezonul rece. Nu putine sunt gospodariile in care incalzirea casei sau a unei anumite incaperi reprezinta o problema, de aceea ne-am gandit sa lansam o propunere, dar nu inainte de a cunoaste mai bine produsul.

Concept VT8010 are o putere maxima de 2000 W si este potrivit pentru incalzirea incaperilor mici si medii. Totodata, esste un produs 2 in 1 care poate fi folosit atat pe timpul iernii, cat si pe timpul verii.

Din punct de vedere estetic, este un aparat placut si modern, in partea de sus fiind amplasat un display LED.

Vine la pachet cu telecomanda pentru a nu mai fi nevoie sa te deplasezi de fiecare data pana la ea, ci sa o controlezi din pat.

De asemenea, aeroterma prezinta timer ce iti va permite programarea orelor de functionare. In plus, este prezenta si functia de oscilatie pentru o incalzire mai rapida si unfirma a camerei.

Este un aparat sigur, fiind prevazut cu termostat de siguranta.

Pareri de la clienti

Utilizatorii sustin ca este un aparat foarte practic si, in general, sunt multumiti de el . Isi face treaba in parametrii optimi, iar acestia sunt de parere ca raportul calitate/pret este avantajos.


Concluzii autor

Concept VT8010 este o aeroterma interesanta, pe care te poti baza atat in sezonul cald, cat si in sezonul rece. Asigura confortul dorit, iar pretul cu care vine la pachet este unul rezonabil, iar aici il poti verifica.

9.2

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.5/10

Pret

8.9/10

Design

9.1/10

Argumente PRO

  • timer
  • potrivit atat iarna, cat si vara
  • telecomanda

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *