14 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

 

Review Concept PC5040

Masina de paine Concept PC5040 este ideala pentru a pregati painea de zi cu zi asa cum o doriti, avand o putere de 850W pe care o puteti folosi pentru a savura in fiecare zi o paine proaspata facuta in casa.

Dispune de 12 programe prestabilite, de la paine de casa pana la prajituri, gem sau aluat, precum si o serie de functii foarte utile ori atunci cand folositi aceasta masina de facut paine.

Functia de temporizator pentru pornire intarziata va asigura o paine calda si proaspata in fiecare dimineata, masina de paine activandu-se automat in functie de setarea pe care ati facut-o.

Functia de pastrare la cald va mentine painea calda pana la 60 de minute, aceasta functie activandu-se automat dupa terminarea programului de coacere.

Un alt avantaj al acestui model Concept PC5040 il reprezinta faptul ca puteti sa setati de la inceput cat de mare doriti sa fie painea, de 750g sau 1250 g, in functie de numarul de persoane care servesc masa la acel moment.

Alte functii speciale ale Concept PC5040:

  • Coacerea painii fara gluten;
  • Prepararea de marmelade, gemuri, conserve sau compoturi de fructe;
  • Pregatirea aluatului pentru paste sau fidea sau diferite tipuri de deserturi.

Pareri de la clienti

Clientii care au cumparat acest model de masina de facut paine Concept PC5040 sunt multumiti de achizitia facuta, afirmand ca au facut o alegere foarte buna, pe care o folosesc cu drag in fiecare zi. De asemenea acestia mai apreciaza raportul calitate-pret ca fiind unul excelent, dat fiind faptul ca este o masina cu afisaj digital, cu un numar mare de programe prestabilite, precum si cu alte functii speciale extrem de utile pentru utilizatorul final.

Concluzii autor

Consider ca orice masina de facut paine reprezinta un must have in orice casa iar aceasta poate fi potrivita pentru orice familie, fiind extrem de utila si usor de utilizat. Functiile speciale cat si programele in numar foarte mare o recomanda pentru achizitionare!

9.3

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.3/10

Pret

9.4/10

Design

9.1/10

Argumente PRO

  • Raport calitate-pret excelent
  • 12 programe de paine
  • Functie pastrare la cald
  • Temporizator pornire intarziata
  • Display LCD

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *