14 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

 

Arctic ATC6648+

Fie ca iti doresti un congelator suplimentar in locuinta ori doresti sa achizitionezi un astfel de aparat la un pret rezonabil pentru o camera de camin sau o pensiune, iti recomandam sa afli cateva detalii interesante despre Arctic ATC6648+. Este un produs rentabil daca facem o analiza raportului calitate/pret.

In principiu, congelatorul Arctic ATC6648+ il putem defini drept un produs util si foarte ieftin. Cu atat mai mult cu cat nu iti doresti sau pur si simplu nu ai de ce sa faci o investitie mai mari, ar trebui sa te interesezi despre acest produs.

Ofera o capacitate de 66 litri, fiind incadrat in clasa de eficienta energetica A+. Producatorii estimeaza consumul anual la 177 kWh.

Ceea ce imi place foarte mult la acest congelator este faptul ca a fost prevazut cu trei compartimente inchise. In acest mod, vei putea aseza destul de organizat mancarea, in functie de natura sa, pentru a nu mai imprumuta mirosuri si arome.

Capacitatea de congelare este de 8 kg/24 de ore.

Datorita garniturii antibacteriene, discutam despre o prospetime mai mare si o igiena pe masura a alimentelor care urmeaza sa fie consumate.

Ofera o autonomie generoasa de 16.5 ore, timp in care nu vei avea de ce sa te preocupi in cazul unei pene de curent, fiindca alimentele tale vor fi in maxima siguranta.

Dimensiunile aparatului sutn de 81.8 x 47.5 x 53 cm (l x L x A).

Pareri de la clienti

Cumparatorii sustin ca produsul in forma fizica este in concordanta in totalitate cu descrierea si chiar este foarte eficient. Raceste foarte bine alimentele depozitate in interiorul sau, iar mai mult decat atat, este foarte silentios, astfel ca nu ii vei simti prezenta. Sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.


Concluzii autor

Arctic ATC6648+ reprezinta un model de congelator foarte interesant, capabil sa ofere cele mai bune conditii pentru ca alimentele tale sa ramana nealterate. Personal, recomand acest model pentru ca este foarte eficient, in ciuda pretului mic la care il poti gasi aici.

9

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.4/10

Pret

9.0/10

Design

8.5/10

Argumente PRO

  • silentios
  • asigura o racire excelenta
  • pret avantajos

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *