22 aprilie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Trotec AW10S

Umiditatea si temperatura optima sunt principalele conditii pentru a te simti confortabil. Pentru echilibrarea temperaturii poti apela la diverse aparate de incalzire, respectiv racire, insa cand vine vorba de umiditate, lucrurile se complica. Ei bine, s-ar putea ca spalatorul de aer, purificatorul si umidifcatorul Trotec AW10S sa fie exact ceea ce necesiti in locuinta.

In principiu, daca ai apela separat la un umidificator si dezumidificator de aer, cu siguranta costurile ar fi mult mai mari. Atunci noi recomandam acest produs pentru ca este capabil sa inglobeze toate functiile de care tu ai nevoie.

Un produs 3 in 1

L-am putea numi lejer un produs 3 in 1 fiindca indeplineste, nu mai putin, de cele trei functii de care tu ai nevoie si anume: spalator de aer, purificator si umidificator.

In rolul de umidificator de aer, aparatul regleaza procentul de umiditate din incaperea unde a fost amplasat. Aceasta functie se datoreaza higrometrului din dotare.

Care este rolul unui higrometru? Acesta are capacitatea de a masura procentul de umiditate din incapere, asemenea unui termometru care masoara temperatura. Gratie acestui dispozitiv, aparatul va porni automat, atunci cand este necesar, dar se va si opri cand va atinge nivelul de umiditate optim.

Evident, tu vei fi cel care va stabili nivelul de umiditate dorit. Astfel, vei seta procentul, iar aparatul va mentine valoarea respectiva. In momentul in care va detecta o scadere a umiditatii sub nivelul stabilit de tine, acesta va porni automat.

O a doua functie a acestui aparat este cea de spalare a aerului. Poate ti se pare ca suna ciudat, dar chiar asa se intampla. Aparatul efecitv va spala aerul patruns in aparat. Cum este posibil acest lucru? Simplu! Aerul va fi atras printre niste placi care se invart in apa. Luand contact cu apa, va fi curatat de particulele de praf si alte elemente cu dimensiuni mai mici de 10 microni. In partea opusa a placii, va fi evacuat aerul purificat, luand forma unor vapori de apa rece, care vr avea rolul de a si umidifica atmosfera.

Ultima functie, dar nu cea din urma, este cea de indepartare a mirosurilor neplacute. Mirosuri precum fumul de tigara creeaza un aer greu de respirat, ba chiar imbacsit. Atunci, aparatul va intra in actiune, captand particulele de praf si toxinele rezultate din fumul produs de tigara, aerul devenind mai curat.

Avantaje Trotec AW10S

In primul rand, este vorba de stoparea inmultirii bacteriilor si a virusurilor, datorita functiei de umidificare. Mucoasa nazala fiind hidratata, microorganismele nu le va mai fi atat de usor sa patrunda si sa provoace boli. O mucoasa nazala uscata reprezinta calea de acces cea mai simpla pentru patrunderea microbilor.

Bine stim ca iarna imunitatea noastra scade. Atunci, acest aparat are rolul de a te proteja, garantand un nivel de umiditate optim, cuprins intre 30 si 50 %.

Avand si functia de purificator, va avea si alte roluri. Ce inseamna purificarea aerului? Ei bine, aici ne referim si la eliminarea acarienilor, polenului, prafului, parului de animale si asa mai departe. Astfel, va fi eficient chiar si pentru persoanele alergice.

Iar in situatia in care locuiesti intr-un oras mare si, in egala masura, poluat, atunci trebuie sa stii ca aparatul lupta eficient si impotriva poluarii. Sa nu mai vorbim despre persoanele cu astm sau cu probleme respiratorii! Acesta reuseste sa elimine factorii declansatori ai crizelor de astm.

Intretinere facila si deloc costistioare

Ei bine, produsul se intretine foarte usor. Pentru ca nu prezinta filtre care sa fie schimbate sau spalate, atunci nu vor exista costuri suplimentare. Acestea sunt inlocuite de o stiva cu placi.

Stim ca exista si alte produse mai ieftine pe piata, insa nu te lasa inselat de aparante. Pentru ca singura investitie este cea in produsul propriu zis, fara costuri ulterioare, aparatul devine mai ieftine decat alte modele initial mai ieftine, dar in care va trebui sa investesti pe parcurs. Deci, este o tema de gandire!

Aparatul dispune de un rezervor de apa pentru umidificare ce ofera o capacitate de 9 litri. Reprezinta un volum generos, drept pentru care aparatul va functiona intreaga zi, fara intrerupere. Evident, consumul de apa este direct proportional cu umiditatea din aer. Cu cat aerul este mai uscat, automat consumul va fi mai mult. Cu toate acestea, 9 litri sunt mai mult decat suficienti.

Recomandat pentru incaperi de pana la 25 mp

Producatorii recomanda acest produs pentru camere cu suprafete de pana la 25 mp. In cauzl in care vrei sa il achizitionezi pentru o incapere mult mai mica, atunci va fi si mai bine, pentru ca va deveni si mai eficient.

Debitul de aer este de 125 m3/h, ceea ce nu il face potrivit pentru incaperi cu suprafete mai mari de 25 mp. Totodata, nu este recomandat sa lasi usi si ferestre deschise in camera, in timp ce aparatul functioneaza, pentru ca ii va scadea din randament.

Zgomot redus, confort ridicat

Il poti amplasa cu toata increderea in dormitor sau birou, pentru ca este un aparat cat se poate de discret si silentios. Are trei trepte de putere si chiar pe cea mai puternica treapta, nivelul zgomotului nu va depasi 40 dB. Iar daca te-ai gandit cumva ca pe treapta cea mai mare s-ar putea consumul sa fie unul pe masura, atunci trebuie sa stii ca puterea sa nominala nu depaseste 11 W.

Caracteristici generale Trotec AW10S

Capacitatea maxima de umidificare este de 400 ml/h ajungand chiar la 9.6 litri/zi. In momentul in care rezervorul de apa se va goli, aparatul se va opri automat, astfel evitand supraincalzirea.

In permanenta, vor fi afisate umdiitatea din incapere si nivelul apei din rezervor.

Prezinta o lungime de 31.5 cm, inaltime 39 cm si latime de 31 cm, alaturi de o greutate de 6 kg.

Pareri de la clienti

Utilizatorii il apreciaza drept un aparat extrem de eficient realizat din materiale de calitate. Cei mai multi dintre acestia il folosesc in living-uri spatioase, dar care nu depaseste suprafata de 25 mo. De asemenea, au mai observat cat de bine elimina mirosurile de fum de tigara, cele produse de animalele de companie si chiar praful. Acestia sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.


Concluzii autor

Trotec AW10S este un produs 3 in 1, un adevarat must-have in orice locuinta. Isi face treaba excelent, asigurand un confort ridicat, pentru a te simti extraordinar, indiferent de  momentul zileie. Il recomandam cu toata increderea, iar aici iti lasam o oferta de pret buna, pe care o poti consulta oricand.

Recenzii pe scurt: Trotec AW10S

9.5

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

9.9/10

Pret

9.0/10

Design

9.4/10

Argumente PRO

  • produs 3 in 1
  • silentios
  • consum energetic redus
  • intretinere fara costuri

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *