14 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

 

Conter CT7W

Conter CT7W este un termostat ambiental mobil ce are ca functie principala comandarea unui aparat de incalzire sau de climatizare, fiind compatibil cu majoritatea centralelor termice sau a aparatelor de aer conditionat de pe piata.

Are o raza de actiune de aproximativ 50m in spatiu deschis si 30m intr-o cladire, structura si peretii cladirii influentand distanta de comandare a aparatului de incalzire/climatizare.

Programul unei zile este impartit pe 6 perioade, astfel ca va puteti bucura de tot confortul printr-o singura apasare de buton a termostatului ambiental Conter CT7W fara fir. Deasemenea acesta poate fi setat pentru o durata de o saptamana, venind din fabrica cu setari prestabilite pe care le puteti modifica foarte usor.

Dispune de o functie antiblocare pompa, ce are ca scop principal prevenirea blocarii acesteia, astfel ca la ora 0:00, termostatul comanda pornirea centralei timp de un minut, numai daca timp de 24h, acesta nu a mai dat comanda de pornire.

Pareri de la clienti

Clientii care au achizitionat Termostat ambiental Conter CT7W fara fir spun despre aparat ca este foarte bun si ca functioneaza fara probleme, pe o raza de actiune foarte mare. Acestia mai apreciaza faptul ca il pot muta usor dintr-o camera in alta, in functie de momentele zilei, amintind totodata de raportul calitate-pret ca fiind unul excelent.

Concluzii autor

Conter CT7W poate fi o solutie fiabila si foarte accesibila daca doriti un termostat ambiental fara fir, pe care sa il utilizati cu usurinta in orice camera doriti, setandu-l preferential in functie de momentele unei zile sau a saptamanii. Raportul calitate-pret este unul foarte bun si nu imi ramane decat sa il recomand din plin!

Review pe scurt: Conter CT7W fara fir

9.4

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.4/10

Pret

9.4/10

Design

9.2/10

Argumente PRO

  • Raport calitate-pret
  • Termostat ambiental wireless
  • Raza mare de actiune
  • Functie antiblocare pompa

Argumente CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *