27 mai 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Albatros RA-13T

In sezonul rece, ai nevoie de un calorifer puternic si eficient, capabil sa faca fata chiar si cand temperaturile ating pragul critic. Ei bine, am gasit un model foarte interesant si care promite sa fie un real ajutor pe timpul iernii. Este vorba despre caloriferul Albatros RA-13T despre care vom discuta pe larg in continuare.

Albatros RA-13T este prevazut cu o putere maxima de 3000 W si trei trepte de putere pentru a putea ajusta puterea in functie de preferinte. Este recomandat pentru incaperi cu un volum de pana la 70 mc, ceea ce ar inseamna o suprafata de aproximativ 28 mp.

Datorita manerelor din dotare, dar si a rotilor, poti muta foarte rapid si usor aparatul, fara sa depui nici macar un minim de efort.

Dispune de 13 elementi si este prevazut cu spatiu pentru stocare al cablului, pentru a nu te impiedica inutil de el prin casa.

Termostatul reglabil iti permite setarea unei anumite temperaturi, astfel ca atunci cand temperatura camerei va scadea sub nivelul respectiv, caloriferul va porni automat. Indata ce temperatura a fost atinsa, va intra in standby.

Dimensiunile acestuia sutn de 57 x 55.5 14.5 cm (l x L x A) si cantareste 15.2 kg.

Pareri de la clienti

Clientii au declarat ca au incalzit incaperea fara probleme cu ajutorul sau si nu au intampinat niciun fel de neplacere. Este usor de reglat, dar si de manevrat, gratie rotilor si manerelor din dotare. In plus, considera raportul calitate/pret excelent.


Concluzii autor

Personal, consider ca Albatros RA-13T este un calorifer electric care merita achizitionat, fiindca ofera o putere destul de mare, astfel incat este capabil sa incalzeasca incaperi de pana la 28 mp, ceea ce este o valoare mai mult decat suficienta. Totodata, pretul la care il poti achizitiona este foarte bun si pe care il poti vedea aici.

Review pe scurt: Calorifer Albatros RA-13T

9.3

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Pret

9.0/10

Design

9.0/10

Argumente PRO

  • putere mare
  • silentios
  • usor de transportat
  • 3 trepte de putere
  • pret avantajos

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *